(Poistunut julkaisusta)

Junior Account Manager
Audience First

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Etsimme nyt Junior Account Manageria tuoksumarkkinoinnin BtoB-asiakkuuksien hoitoon

Tehtävänkuvaus:

Junior Account Managerin tehtävässä vastaat Audience Firstin tuoksujen myynnistä yritysasiakkaille. Painotus tehtävässä on uusien asiakkaiden hankinnassa, mutta asiakassalkustasi löytyy myös olemassa olevia asiakkuuksia, joiden kanssa pääset ylläpitämään ja kehittämään asiakassuhteita. Vain mielikuvitus on rajana asiakaskunnan hankinnassa, mutta pääasiassa asiakkaitasi on esimerkiksi kaupan alan toimijat, hotelli- ja majoituspalveluiden tarjoajat, tai vaikkapa leffateatterit. Pääset vastaamaan koko myyntiprosessista itsenäisesti ja kehittymään liikkuvan kenttämyynnin ammattilaiseksi. Alueenasi on koko Suomi, mutta pääosin työskentelysi painottuu eteläiseen Suomeen. Tässä työssä saat vapautta ja vastuuta. Ja jos vielä tunnistat itsesi yhdeksi niistä henkilöistä, jotka sisustusliikkeisiin astuessaan ihastelee kotoisaa vaniljan tai laventelin tuoksua, saatat olla jo askeleen lähempänä uutta työtehtävääsi. Vietät toimistopäiväsi Audience Firstin toimipisteessä Vantaalla, kauppakeskus Jumbon kupeessa, kuitenkin suuri osa ajastasi menee asiakkaiden luona ympäri Suomen.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulle on kokemusta joko myynnistä ja/tai asiakaspalvelusta, sekä aktiivinen, tehokas, ja asiakaslähtöinen työskentelyote. Yritysmyynnin kokemus ei ole välttämättömyys, koska perehdytämme sinut tehtävään, mutta katsomme aiemman kokemuksen eduksi.  Nautit asiakkaiden tapaamisesta ja sinulla on vahva motivaatio tehdä tulosta. Sinulla on halua kasvattaa ja kehittää Audience Firstin tuoksuliiketoiminnan asiakaskuntaa, ja sitä kautta myös syventää omaa osaamistasi ja vaikuttaa omiin ansioihisi. Saat työhösi vahvan tuen ja perehdytyksen tehtävään muilta myyntikollegoiltasi, sekä myös toimitusjohtajalta, joka toimii tasaisessa organisaatiossa lähimpänä esimiehenäsi. Ajokortti on välttämättömyys tehtävässä menestymiseen. Auton saat aluksi lainata yritykseltä, ja myöhemmin sinulle hankitaan oma käyttöetuauto liikkuvaan työtehtävään. 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän myynnin parissa
  • Mielenkiintoisen tuotteen myytäväksesi
  • Myyntitiimin tuen ja perehdytyksen tehtävään
  • Vakaan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
  • Kilpailukykyisen palkkauksen (kiinteä pohjapalkka + provisio)

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta myynnistä ja/tai asiakaspalvelusta, BtoB -myynnin kokemus katsotaan eduksi
  • Kykyä ja motivaatiota työskennellä monipuolisessa myynnin tehtävässä
  • Aikaansaavaa asennetta sekä kykyä itseohjautuvaan ja aktiiviseen työskentelyyn
  • Matkustusvalmiutta, työ edellyttää PK-seudun tapaamisten lisäksi matkustelua 3-4 päivää/kk, pääasiassa eteläisessä Suomessa, esim. Turkuun ja Tampereelle. Myyntialueesi on koko Suomi.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Työ on vakituinen ja aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://www.empore.fi/tyopaikat/ , 17.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Katri Ojala, puh. 040 185 3716 tai sähköpostitse katri.ojala@empore.fi