(Poistunut julkaisusta)

Junior Account Manager
Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Oletko sinä uusi myynnin tekijämme ja kollegamme? Etsimme nyt nuorekkaaseen rentoon myynnin ammattilaisten tiimiimme
 
JUNIOR ACCOUNT MANAGERIA Pirkanmaalle
 
Työpäiväsi koostuvat Prevent 360:n palveluiden ja tuotteiden konsultoivasta myynnistä B2B asiakkaillemme. Palveluitamme ovat mm. vartiointipalvelut, turvatekniikkaratkaisut, verkkopalvelut ja asiantuntijapalvelut.
Tehtäväsi jakautuvat uusasiakashankinnan ja jo olemassa olevien asiakkaittemme parissa. Kartoitat asiakkaiden tarpeita ja mietit yhteistyössä yrityksen sisällä parhaan ratkaisun asiakkaalle. Toimit yhteistyössä yhdessä tuotekehitystiimimme kanssa rakentaaksesi asiakkaillemme parhaat ratkaisut hyödyntäen alan parasta turvatekniikan tekniikan tai vartioinnin osaamista.
 
Olet jo löytänyt oman tapasi tehdä B2B ratkaisumyyntiä tai voit olla siinä kehittymässä vahvaksi osaajaksi. Hoidat asiakkaitasi aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Olet innovatiivinen, itseohjautuva ja omaat vahvan taidon ja tahdon kehittää monipuolisia turvallisuusratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimit systemaattisesti sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi.
 
Tekniset ratkaisut kiinnostavat sinua, mutta osaamistasi ohjaa kuitenkin vahva palo palvelujen myynnistä. Turvallisuusalan tuntemus auttaa sinua työssäsi, mutta toimiala voi olla sinulle myyjänä myös kokonaan uusi. Olennaisinta on kiinnostus, reilu asenne ja tavoitteellisuus toimialan oppimiseen. Esiinnyt vakuuttavasti, nautit vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteista. Verkostoidut mielelläsi ja tavoitteellisesti. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja tietojärjestelmätaitosi ovat ajantasaiset. Tapaat asiakkaitasi aktiivisesti, joten työhösi kuuluu osin myös matkustaminen.
 
Meillä pääset mukaan rentoon, mutta tavoitteellisesti toimivaan yhteisöön. Me autamme ja sparraamme toisiamme parempiin tuloksiin. Työssäsi menestymistä auttaa meitä varten räätälöity uusi tietojärjestelmä, uudet upeat työtilat ja kaikkein tärkeimpänä hyvä yhteishenki. Maksamme osaamisesi mukaisen korvauksen ja tarjoamme kannustavan palkkiojärjestelmän lisäksi hyvät työsuhde-edut. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Niittykummussa, mutta työskentelypaikkasi voi olla myös muualla Suomessa.
 
Liity nyt mukaan menestystarinaamme ja lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2018 mennessä. Tapaamme sopivia henkilöitä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikumppanimme Badenoch & Clarkin konsultilta Teemu Vuoriselta puh. 0400-610041  Ke 9.5 klo 10-12, Pe 11.5 klo 14-16 tai pe 18 .5 klo 10-14.