(Poistunut julkaisusta)

Junior Account Manager, kokoaikainen, SSA Digi Oy, Oulu
SSA Digi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020
Omaatko innokkaan, rohkean ja tuloshakuisen luonteen? Etsitkö työtä, jossa pääsisit kehittymään B2B-myyjänä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Account Manager!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme SSA Digi Oy:lle positiivista ja asiakaspalveluhenkistä Junior Account Manageria vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Junior Account Managerin tehtävässä sinulla on hieno mahdollisuus kehittyä B2B-myynnissä. Tässä roolissa tulisit myymään SSA Digin omaa ohjelmistoalan tuotetta. Tehtäviisi kuuluu aluksi etätapaamisten ja esittelyiden sopiminen. Kokemuksen karttuessa myös tarjousten tekeminen ja myynnin hoitaminen kokonaisuudessaan tulee osaksi työtehtäviäsi.

SSA Digi on osa SSA Group -konsernia. Tämä yritys on ainutlaatuinen yhdistelmä insinööritoimistoa ja ohjelmistoyritystä. He parantavat teollisuuden kilpailukykyä digitaalisten tuotteiden avulla. SSA Digi kehittää ja myy omaa Cielo-teknologiaa rakennus- ja metalliteollisuuteen. Lue lisää täältä: https://ssadigi.com/fi/

Pääasialliset tehtävät
 • tapaamisten ja esittelyiden sopiminen asiakkaiden kanssa puhelimitse
 • kokemuksen karttuessa tarjousten tekeminen ja koko myyntiprosessin hoitaminen
 • raportointi
Odotamme sinulta
 • työkokemusta ohjelmisto- tai teknisestä myynnistä tai vahvaa harrastuneisuutta
 • rohkeaa ja tuloshakuista asennetta sekä kiinnostusta B2B-myyntiin
 • luontaisesti vahvoja vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
 • matkustusvalmiutta
 • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittää B2B-myynnin osaamistasi
 • Vetovoimaisen tuotteen, jonka parissa on mukava työskennellä
 • Kartuttaa kokemusta laaja-alaisesti ja verkostoitua tehokkaasti
 • Hyvään perehdytykseen ja huipputiimin tukeen
 • Päästä työskentelemään mielenkiintoiselle alalle oppien lisää myös projektiliiketoiminnasta

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 27 Studentwork Sharperin Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com) ja viikolla 28 Junior Recruitment Manager Melike Karakaya  (040 6560 601) arkisin klo 9-15 tai sähköpostitsemelike.karakaya@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.