(Poistunut julkaisusta)

Junior Account Manager - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Trioplast is an industrial group with a little over 1,000 employees and a turnover of SEK 4.3 billion. The Group is one of Europe’s leading players in innovative and cost-efficient packaging solutions based on polyethylene film. The company’s registered office is in Smålandsstenar in Sweden. It operates production facilities in Sweden, Denmark and France and sells its products to a global market. The principal owner of Trioplast is Altor Funds.
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Trioplast Oy:n kanssa heille Junior Account Manager tehtävään motivoitunutta ja myynnillistä tekijää. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan suoraan Trioplast Oy:n kanssa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Trioplastin toimisto sijaitsee Espoon Leppävaarassa.
Junior Account Managerin tehtävässä tulet toimimaan osana Suomen kolmen hengen tiimiä, joka vastaa kotimaan markkinoiden myynnistä ja kehittämisestä Suomessa. Työhösi kuuluu vastata niin nykyisistä asiakkaista kuin hankkia myös uusia asiakkaita. Toivomme sinulta jonkin verran aikaisemmin hankittua työkokemusta myynnin tehtävien parissa työskentelystä. Sinulla on aktiivinen ote työntekoon. Omaat hyvät yhteistyö-ja vuorovaikutustaidot sekä motivaatiota ja kiinnostusta työskennellä myynnin tehtävissä. Työotteeltasi olet reipas, toimeen tarttuva ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kilpailukyisen palkkauksen sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön tuen. Kiinnostuitko Junior Account Managerin tehtävästä? Jos sinulla on kysyttävää ja haluat kuulla lisää tehtävästä tai hakuprosessista, olethan yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Jaanan tavoitat parhaiten perjantaina 24.5. klo 14-15 tai maanantaina 3.6. klo 10-11.  Jos koet Junior Account Managerin tehtävän omaksesi, niin jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 4.6.2019 mennessä osoitteeseen kaislanet.eilakaisla.fi