(Poistunut julkaisusta)

Junatyön esimies
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ympäristöystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa. 

Etsimme langat käsissä pitävää operatiivista junatyön esimiestä Helsinkiin johtamaan OneCrew-henkilöstöä. Toimit lähiesimiehenä noin 30-40 ammattilaiselle, jotka toimivat erilaisissa tehtävissä mm. konduktööreinä ja junatarjoilijoina. Nautit myynnin johtamisesta ja turvallisuus on korkealla arvomaailmassasi.  

Tehtävässä menestyy operatiivisesta maailmasta kannuksensa kerännyt tiimipelaaja, jolla on halu ja kyky auttaa ihmisiä onnistumaan ja kehittymään töissä. Asiakaspalveluasenne ja halu tehdä työtä ensiluokkaisen asiakaskokemuksen eteen ovat meille kokemustakin tärkeimpiä asioista. Johdat toimintaa omalla esimerkilläsi etulinjassa ja teet myös työvuoroja junissa sekä asemilla. Nautit muutoksista ja hektisestä työskentelystä junamaailmassa, jossa jokainen päivä on erilainen.  

Edellytämme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis tekemään töitä myös ilta- ja viikonloppuaikaan. Esimieskokemus auttaa sinua onnistumaan tehtävässä. Suurella innolla, asenteella ja motivaatiolla on kuitenkin meille suurin merkitys. Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisukykyä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän monipuolisessa työympäristössä. Saat tueksesi ammattitaitoisen, motivoituneen ja rennon työporukan sekä aidon mahdollisuuden kehittää toimintaamme. Perehdytämme sinut kattavasti toimintaan heti töiden alkaessa. Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. 

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle OneCrew-matkalle! 

10 syytä valita meidät 

  1. Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen
  1. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  1. 6 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
  1. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  1. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
  1. Olemme luotettava palkanmaksaja
  1. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  1. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  1. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  1. Modernit työvälineet ja työtilat 

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.

Kiinnostuitko? 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 23.08.2020 mennessä oheisen linkin kautta. 

Kaipaatko lisätietoa? 

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen päällikkö Jaakko Rantala (puh. 040 748 0901) 14.8. klo 14.30-15.30 tai 19.8. klo 9-10. Voit kysyä lisätietoja myös sähköpostitse jaakko.rantala@vr.fi  

Me VR:llä huolehdimme matkustajaliikenteestä rautateillä. Junamatkustuksen suosio on kasvussa, ja kaukojunissamme matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien 26 prosenttia. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 hiilineutraalia junavuoroa päivittäin. Viime vuonna junissamme tehtiin yhteensä noin 93 miljoonaa matkaa, joista lähes 80 miljoonaa Etelä-Suomen ja pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa sujuvia ja huolettomia matkoja asiakkaillemme. Saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ilmastoystävällisyyden takia. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne sekä ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Olemme osa VR-konsernia.