(Poistunut julkaisusta)

Junatarjoilijoita kotimaan kaukojuniin
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020


Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita?
Pidätkö liikkuvasta työstä ja alati vaihtuvista maisemista?
Haluaisitko itse päättää, työskenteletkö kokopäiväisesti vai osa-aikaisesti?
Ovatko huipputyökaverit sinulle tärkeitä?
Oletko valmis vaihteleviin, välillä pitkiinkin työpäiviin?
Nautitko pitkistä vapaista?

Jos vastasit kyllä, hae meille JUNATARJOILIJAKSI junien kiehtovaan maailmaan!

Haemme sekä kuukausi- että tuntipalkkaisia junatarjoilijoita Helsinkiin ja Turkuun. Junatarjoilija työskentelee kaukoliikenteen junien ravintolavaunuissa ja kärrymyynnissä.

Mikäli sinussa on roppakaupalla iloisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, matkustusvalmiutta ja puhut sujuvasti suomea sekä aito halu palvella asiakkaitamme yhteisellä matkalla, voisit olla tulevaisuudessa osa huippujengiämme! 

Tarjoamme sinulle mielekkään työn, mahdollisuuden työskennellä valintasi mukaan joko kuukausi- tai tuntipalkkaisena, työvaatteet, perehdytyksen työhön, hyvän työterveyshuollon, matkustusoikeuden junissa sekä liikunta- ja kulttuurietuja. 

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme 19.1. mennessä. Kerro hakulomakkeeseen liitettävässä vapaamuotoisessa hakemuksessasi lyhyesti miksi haluat junatarjoilijaksi ja liitä mukaan myös cv.  Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea! 

Mikäli sinulla on kysyttävää junatarjoilijan työstä, laita sähköpostia kirsi.hynnila@vr.fi ja kysyä lisätietoja. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.