(Poistunut julkaisusta)

Junatarjoilijoita kotimaan kaukojuniin
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019


Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita?
Pidätkö liikkuvasta työstä ja alati vaihtuvista maisemista?
Haluaisitko itse päättää, työskenteletkö kokopäiväisesti vai osa-aikaisesti?
Ovatko huipputyökaverit sinulle tärkeitä?
Oletko valmis vaihteleviin, välillä pitkiinkin työpäiviin?
Nautitko pitkistä vapaista?

Jos vastasit kyllä, hae meille JUNATARJOILIJAKSI junien kiehtovaan maailmaan!

Haemme junatarjoiljoita Helsinkiin, Vaasaan, Kuopioon ja Ouluun sekä kuukausi- että tuntipalkkaisia junatarjoilijoita. Junatarjoilija työskentelee kaukoliikenteen junien ravintolavaunuissa ja kärrymyynnissä. Työn voit aloittaa joustavasti, mutta viimeistään joulukuun alussa. 

Mikäli sinussa on roppakaupalla iloisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, matkustusvalmiutta, puhut sujuvasti suomea ja sinulla on hygienia- ja anniskelupassi kunnossa sekä aito halu palvella asiakkaitamme yhteisellä matkalla, voisit olla tulevaisuudessa osa huippujengiämme! 

Tarjoamme sinulle mielekkään työn, mahdollisuuden työskennellä valintasi mukaan joko kuukausi- tai tuntipalkkaisena, työvaatteet, perehdytyksen työhön, hyvän työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. 

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme 30.9. mennessä. Kerro hakulomakkeeseen liitettävässä vapaamuotoisessa hakemuksessasi paikkakunta/paikkakunnat, jo(i)hin haet sekä kerro lyhyesti miksi haluat junatarjoilijaksi ja liitä mukaan myös cv.  Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea! 

Mitä olet aina halunnut tietää junatarjoilijan työstä? Seuraa meitä Instagramissa @VRmatkalla ja pidä silmät auki, niin kuulet lisää. Voit myös laittaa sähköpostia kirsi.hynnila@vr.fi ja kysyä lisätietoja. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.