(Poistunut julkaisusta)

Junatarjoilijoita kotimaan kaukojuniin, Turku, Tampere ja Jyväskylä
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020


Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita?
Pidätkö liikkuvasta työstä ja alati vaihtuvista maisemista?
Haluaisitko itse päättää, työskenteletkö kokopäiväisesti vai osa-aikaisesti?
Ovatko huipputyökaverit sinulle tärkeitä?
Oletko valmis vaihteleviin, välillä pitkiinkin työpäiviin?

Jos vastasit kyllä, hae meille JUNATARJOILIJAKSI junien kiehtovaan maailmaan!

Haemme Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen junatarjoilijoita, joilla työtunnit sopimuksen mukaan 60 - 90 h/3 vkoa. Junatarjoilija työskentelee kaukoliikenteen junien ravintolavaunuissa ja kärrymyynnissä.

Mikäli sinussa on roppakaupalla iloisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, matkustusvalmiutta ja puhut sujuvasti suomea sekä aito halu palvella asiakkaitamme yhteisellä matkalla, voisit olla tulevaisuudessa osa huippujengiämme! 

Tarjoamme sinulle mielekkään työn, työvaatteet, perehdytyksen työhön, hyvän työterveyshuollon, matkustusoikeuden junissa sekä liikunta- ja kulttuurietuja. 

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme 29.2. mennessä. Kerro hakulomakkeeseen liitettävässä vapaamuotoisessa hakemuksessasi lyhyesti miksi haluat junatarjoilijaksi ja liitä mukaan myös cv.  Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea! 

Mikäli sinulla on kysyttävää junatarjoilijan työstä, laita sähköpostia kirsi.hynnila@vr.fi ja kysyä lisätietoja. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

VR:n matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yli 10 prosenttia. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 ja lähiliikenteessä noin 800 vuoroa päivittäin. Viime vuonna junissamme tehtiin lähes 124  miljoonaa matkaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa sujuvia ja huolettomia matkoja asiakkaillemme. Saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ilmastoystävällisyyden takia. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne sekä ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Olemme osa VR-konsernia.