(Poistunut julkaisusta)

Junatarjoilijoita kotimaan kaukojuniin, kesätyö
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020


Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita?
Pidätkö liikkuvasta työstä ja alati vaihtuvista maisemista?
Ovatko huipputyökaverit sinulle tärkeitä?
Oletko valmis vaihteleviin, välillä pitkiinkin työpäiviin?

Jos vastasit kyllä, hae meille  kesätöihin JUNATARJOILIJAKSI junien kiehtovaan maailmaan!

Haemme  määräaikaiseen työsuhteeseen (90 h/3 vkoa) toukokuusta syyskuun loppuun 18-vuotta täyttäneitä junatarjoilijoita ympäri Suomen kotimaan kaukojuniin. Junatarjoilijat työskentelevät  junien ravintolavaunuissa ja kärrymyynnissä.

Mikäli sinussa on roppakaupalla iloisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, matkustusvalmiutta ja puhut sujuvasti suomea sekä aito halu palvella asiakkaitamme yhteisellä matkalla, voisit olla osa huippujengiämme! Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielekkään työn, työvaatteet, perehdytyksen työhön, hyvän työterveyshuollon ja matkustusoikeuden junissa.

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme 23.2. mennessä. Kerro hakulomakkeeseen liitettävässä vapaamuotoisessa hakemuksessasi lyhyesti, mikä tekee sinusta hyvän junatarjoilijan ja liitä mukaan myös cv.  Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea! 

Mikäli sinulla on kysyttävää junatarjoilijan työstä, laita sähköpostia kirsi.hynnila@vr.fi ja kysyä lisätietoja. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

VR:n matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yli 10 prosenttia. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 ja lähiliikenteessä noin 800 vuoroa päivittäin. Viime vuonna junissamme tehtiin lähes 124  miljoonaa matkaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa sujuvia ja huolettomia matkoja asiakkaillemme. Saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ilmastoystävällisyyden takia. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne sekä ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Olemme osa VR-konsernia.


Olemme mukana