Junatarjoilija
Avecra

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Haemme junatarjoilijoita Tampereelle vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.  

Junatarjoilijan työ on monipuolista asiakaspalvelua ja ravintolavaunussa myytävien tuotteiden esillepanoa sekä valmistamista. Työvuorosi sisältö riippuu pitkälti siitä, mikä vuoro on kyseessä: kassavuorossa vastaat kassapalveluista ja anniskelusta, apuvuorossa vastaat vaunun siisteydestä ja ruoan valmistamisesta. Työvuoron aikana vaihdetaan junasta toiseen. Välillä päivät venyvät pitkiksi, mutta vastapainona ovat pitkät vapaat.  

Mikäli sinussa on roppakaupalla iloisuutta,asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, matkustusvalmiutta ja puhut sujuvasti suomea sekä aito halu palvella asiakkaitamme yhteisellä matkalla, voisit olla osa huippujengiämme.

Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Tarjottavat työtunnit ovat joko 90 tai 60 tuntia kolmessa viikossa.

Tarjoamme 

Sinulle mielekkään työn, työvaatteet, perehdytyksen työhön, hyvän työterveyshuollon, matkustusoikeuden junissa sekä liikunta- ja kulttuurietuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa junatyön esimies Kimmo Vanhala kimmo.vanhala@vr.fi

Lue lisää junatarjoilijan työstä: https://www.vrgroup.fi/fi/vrgroup/tyopaikat/junatarjoilijaksi/

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 30.11.2021 mennessä, oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525313
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kimmo Vanhala (kimmo.vanhala (a) vr.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa