Junatarjoilija
Avecra

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita?
 Pidätkö liikkuvasta työstä ja alati vaihtuvista maisemista?
 Ovatko huipputyökaverit sinulle tärkeitä?
 Oletko valmis vaihteleviin, välillä pitkiinkin työpäiviin?

Jos vastasit kyllä, hae meille junatarjoilijaksi junien kiehtovaan maailmaan!

Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen junatarjoilijoita, joilla työtunnit sopimuksen mukaan 60 - 90 h/3 vkoa. Junatarjoilija työskentelee kaukoliikenteen junien ravintolavaunuissa.

Mikäli sinussa on roppakaupalla iloisuutta, asiakaspalvelu- sekä tiimihenkisyyttä, reipasta otetta työhön, paineensietokykyä, matkustusvalmiutta ja puhut sujuvasti suomea sekä aito halu palvella asiakkaitamme yhteisellä matkalla, voisit olla tulevaisuudessa osa huippujengiämme! 

Tarjoamme sinulle mielekkään työn, työyhteisön, työvaatteet ja perehdytyksen työhön.

5 syytä valita meidät 

 1. Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä
 3. Olemme luotettava palkanmaksaja
 4. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 5. Laajat työterveyshuollon palvelut 

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme 12.12. mennessä. Lisää mukaan CV:si ja halutessasi vapaamuotoinen hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia lähes päivittäin ja rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea! 

Mikäli sinulla on kysyttävää junatarjoilijan työstä, laita sähköpostia sari.nyyssonen@vr.fi ja kysy lisätietoja. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

VR:n matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yli 10 prosenttia. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 ja lähiliikenteessä noin 800 vuoroa päivittäin. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa sujuvia ja huolettomia matkoja asiakkaillemme. Saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ilmastoystävällisyyden takia. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne sekä ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Olemme osa VR-konsernia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1514376
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Nyyssönen Sari (sari.nyyssonen (a) vr.fi)
 • Sijainti: Helsinki