(Poistunut julkaisusta)

Junatarjoilija
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

RAITEILLA JA ASEMILLA TAVATAAN!

Ylivieskasta lähtevät junat etsivät osa-aikaista junatarjoilijaa tarjoilutehtäviin!


Nautitko maiseman muutoksesta?
Onnistutko erinomaisessa asiakaspalvelussa tilanteessa kuin tilanteessa?
Oletko valmis haastamaan itsesi ja taitosi tarjoilijana yli 200 km/h kulkevassa ravintolaympäristössä?

Junatarjoilijan työssä maisema, työympäristö ja asiakkaat vaihtuvat jatkuvasti. Vaihtelua työhön tuovat niin eri paikkakunnille kulkevat junayhteydet kuin myös junatyypit ja niiden mukana kulkevat erilaiset ravintolavaunut.

TYÖ SUOMEN VAUHDIKKAIMMASSA RAVINTOLASSA MAAN PÄÄLLÄ?
Työssä pääset tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja tekemään sen viimeisen silauksen asiakkaan kokemukseen junamatkasta. Pääsääntöisesti työskentelet itsenäisesti tai työparin kanssa vastaten junan ravintolatoiminnasta ravintolavaunussa tai kärrymyynnissä. Työt sisältävät myös kassatyöskentelyä, ruoka-annosten valmistamista sekä yleisen siisteyden ylläpitoa.

Työ on vuorotyötä ja saattaa sisältää yöpymisiä muilla paikkakunnilla. Työntekijät perehdytetään tehtävään Avecran puolesta heti töiden alkaessa.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

MITÄ ETSIMME?
Työssä menestymiseen auttavat ravintola-alan koulutus sekä aikaisempi työkokemus tarjoilijan työtehtävistä. Energinen ja vastuuntuntoinen ote työhön sekä hyvä paineensietokyky yhdistettynä asiakaspalvelutaitoihin vievät pitkälle. Vastuullisen ja vaihtelevan työympäristön vuoksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta sekä luotettavuutta.

Edellytämme hakijoilta suomen- ja englanninkielen taitoa, hygienia- ja anniskelupassia sekä sekä salmonellatodistusta.

TAVATAANKO RAITEILLA JA ASEMILLA? HAE TÖIHIN JUNATARJOILIJAKSI!

Lisätietoa & kysymykset:

Susanna Jaatinen
Eezy Henkilöstöpalvelut
susanna.jaatinen@eezy.fi
p. 046 9211 220