Junatarjoilija
HR Solutions Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Miltä kuulostaisi tarjoilijan työ maisemien, työympäristön ja asiakkaiden vaihtuessa ympärilläsi? Nyt sinulla loistava mahdollisuus hakea junatarjoilijaksi Rovaniemeltä lähteviin juniin.

Haemme yhteensä neljää juntarjoilijaa. Kahdelle on tunteja tarjolla vähintään 90h/3vko ja kahdelle vähintään 60h/3vko. 

Junatarjoilijan tehtäviin kuuluu ravintolavaunusta/kärrystä ja sen asiakkaista huolehtiminen matkan aikana. Asiakaspalvelun lisäksi junatarjoilijat myyvät ja valmistavat ruoka- ja juomatuotteita, huolehtivat ravintolavaunun siisteydestä sekä vastaavat tavaroiden tilauksista ja vastaanottamisesta juniin. 

Tehtävään valittavalta edellytämme ravintola-alan koulutusta tai työkokemusta sekä anniskelu- ja hygieniapassia. Hakemamme henkilöt ovat iloisia, tarkkoja, motivoituneita ja halukkaita lisäämään junamatkojen viihtyvyyttä omalla työpanoksellaan. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Mikäli pidät liikkuvasta työstä, olet valmis vaihtelevaan vuorotyöhön ja haluat työltäsi haasteita, vastuuta sekä vaihtelevia tilanteita, on tämä Sinun paikkasi!

Avecra tarjoaa sinulle haasteellisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa toimintaympäristössä. Saat tueksesi ammattitaitoisen, motivoituneen ja rennon työporukan. Saat kattavan perehdytyksen toimintaan heti töiden alkaessa. Avecra tarjoaa mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

HR Solutions on luotettava työnantaja ja tasa-arvo sekä eettiset toimintatavat ohjaavat meidän jokapäiväistä toimintaa.

Kiinnostuitko junatarjoilijan työstä? Täytä hakemus sivuillamme, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot