(Poistunut julkaisusta)

Junatarjoilija Allegro
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

RAITEILLA JA ASEMILLA TAVATAAN!

Helsingistä Venäjälle lähtevät Allegro-junat etsivät osa-aikaisia junatarjoilijoita tarjoilutehtäviin!

Haluatko työskennellä kansainvälisessä ympäristössä?
Onnistutko erinomaisessa asiakaspalvelussa tilanteessa kuin tilanteessa?
Oletko valmis haastamaan itsesi ja taitosi tarjoilijana yli 200 km/h kulkevassa ravintolaympäristössä?

Allegron junatarjoilijana olet mukana luomassa matkamuistoja Helsingin ja Pietarin välillä matkustaville asiakkaille. Bistro Allegro tarjoilee herkkuja niin suomalaiseen kuin kansainväliseenkin makuun aamiaiseksi, lounaaksi, välipalaksi tai illalliseksi. Ykkösluokassa tarjoat parasta mahdollista palvelua pientä ekstraa matkaansa kaipaaville matkustajille. Vilkkaimmilla junavuoroilla myös kärrymyynti palvelee koko junassa.

TYÖ SUOMEN VAUHDIKKAIMMASSA RAVINTOLASSA MAAN PÄÄLLÄ?

Työssä pääset tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja tekemään sen viimeisen silauksen asiakkaan kokemukseen junamatkasta. Vaihtelua työnkuvaan tuovat eri työtehtävät ravintolavaunussa, ykkösluokassa sekä kärrymyynnin parissa.

Perehdytämme työntekijämme kattavasti Avecran toimintaan heti töiden alkaessa. Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

MITÄ ETSIMME?

Työssä menestymiseen auttavat ravintola-alan koulutus sekä aikaisempi työkokemus tarjoilijan työtehtävistä. Energinen ja vastuuntuntoinen ote työhön sekä hyvä paineensietokyky yhdistettynä asiakaspalvelutaitoihin vievät pitkälle. Vastuullisen ja vaihtelevan työympäristön vuoksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta sekä luotettavuutta. Venäjän kielen taito on toivottavaa työssä menestymisen kannalta.

Asiat, joita vaadimme ovat suomen- ja englanninkielen taito, varavastaavan pätevyys anniskeluravintolassa, hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus.

TAVATAANKO RAITEILLA JA ASEMILLA? HAE TÖIHIN JUNATARJOILIJAKSI!

Lisätietoa & kysymykset:

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
susanna@smilepalvelut.fi
p. 046 9211 220