(Poistunut julkaisusta)

Junasiivoojia Rovaniemelle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujemme monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia osaajia osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoamme. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.


Toimintamme kasvaessa etsimme Rovaniemelle


SIIVOUSALAN AMMATTILAISIA VR:N JUNAKALUSTOSIIVOUKSEEN


Siivouspalveluissa tulet toimimaan osana ammatilaisten tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi suurasiakkaamme siisteydestä, toimivuudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Tarjolla on kokoaikaisia ja osa-aikaisia työvuoroja. Asiakkaallamme tehdään työtä ympäri vuorokauden, joten merkitsethän hakulomakkeeseesi, millaisia vuoroja sinulla on valmius tehdä. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa. Tarjolla on myös viikonloppuvuoroja, joten työ sopii hyvin opiskelijoille.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.12.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Pieskä hanna.pieska@rtkpalvelu.fi.