(Poistunut julkaisusta)

Junasiivoojia ja autolastauspalvelutyöntekijöitä Kolariin talvisesonkiin
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujemme monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia osaajia osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoamme. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.


Toimintamme kasvaessa etsimme Kolariin


SIIVOUSALAN AMMATTILAISIA VR:N JUNAKALUSTOSIIVOUKSEEN JA AUTOLASTAUSPALVELUUN TALVISESONKIIN


Siivouspalveluissa tulet toimimaan osana ammatilaisten tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi suurasiakkaamme siisteydestä, toimivuudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä. Junakalustosiivouksen lisäksi haemme työntekijöitä autolastauspalveluun.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Autolastauspalveluun tarvitset ajokortin ja mahdollisuuden aloittaa perehtymisen jo lokakuun aikana.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Tarjolla on kokoaikaisia ja osa-aikaisia työvuoroja tulevalle talvikaudelle. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijalle, koska työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2019. Teemme valinnat jo heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Pieskä hanna.pieska@rtkpalvelu.fi 029 029 3741.