(Poistunut julkaisusta)

Julkisten hankintojen asiantuntijoita
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon ja teemme Suomen mittakaavassa eniten yhteishankintoja vuositasolla. Toteuttamillamme hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus omistaja-asiakkaillemme. Pääset tutustumaan Tuomen hankintapalveluihin täältä.

Hankintojen tiimimme etsii nyt julkisten hankintojen osaajia vakituisiin työsuhteisiin! Vastuullisessa ja itseohjautuvassa roolissasi vastaat kilpailutusprojekteistasi ja teet tiivistä yhteistyötä niin asiakkaiden, tarjoajien kuin Tuomen omien asiantuntijoiden kanssa. Olet mukana läpi hankintaprosessin; kilpailutusprojektin suunnittelusta ja johtamisesta aina tarjouspyynnön valmisteluun ja päätösehdotukseen asti. Sopimuskaudella avustat tarpeen mukaan asiakkaita esimerkiksi reklamaatioiden tekemisessä ja neuvotteluissa.

Etsimämme henkilö

Olet jo julkisissa hankinnoissa marinoitunut osaaja, jonka erityisosaaminen voisi olla esimerkiksi SOTE-, rakennusurakka- tai terveydenhuollon hankintojen puolelta, mutta ottaisit myös mielelläsi haltuun uusia kilpailutusalueita. Kykenetkin omaksumaan nopeasti uutta tietoa ja soveltamaan sitä käytäntöön ratkaisukeskeisesti.   

Erinomaisen paineensietokykysi, sekä projektiosaamisesi ansiosta pystyt työstämään useita kilpailutuksia samanaikaisesti ja viihdyt työssä, jossa pääset sukeltamaan syvälle julkisten hankintojen maailmaan. Oman työsi ja kilpailutusprojektiesi asiantuntijana osaat motivoida kilpailutuksissa mukana olevia tahoja yhteisiä tavoitteita kohti aktiivisesti viestien. Asiakaslähtöistä toimintatapaasi tukevat vahvat vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitosi ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen tärkeyden. Hankinnoissa edistetään kilpailutuksia hyvällä sykkeellä, mutta ei otsa rypyssä. Oletkin tottunut toimimaan itseohjautuvasti ja joustavasti, mutta osaat silti vetää tarvittaessa työkaveria hihasta, sekä muokata toimintaasi uuteen oikeuskäytäntöön perustuen.

Kannattaa käydä tutustumassa tarkemmin hankinta-asiantuntijan työhön Tainan uratarinan kautta.

Työsuhde-edut

Tuomi Logistiikka on vakaa työnantaja ja meillä pääset työskentelemään jatkuvaan kehittymiseen tähtäävässä hankintaorganisaatiossa, jossa vuosienkin jälkeen pääset kehittymään ja oppimaan uutta. Olemme mm. kehittäneet uuden hankintapäällikköpalvelun asiakkaillemme. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Lisää meistä sekä henkilöstöeduistamme voit lukea urasivultamme.

Videolla henkilöstömme kertoo meillä työskentelemisestä.

Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 29.9.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Aloitamme haastattelut Microsoft Teamsin avulla jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa hankintajohtajamme Jaakko Uitti numerosta 050 414 7394, to 10.9. klo 14-15:00, to 17.9. klo 8:30-10:00, to 24.9. klo 14-15:00 ja ma 28.9. klo 12-13:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.