(Poistunut julkaisusta)

Julkisivutyöntekijöitä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Haemme asiakkaallemme JULKISIVUTYÖNTEKIJÖITÄ Turun alueelle. Etsimme kahta henkilöä, jotka pystyvät aloittamaan työt mahdollisimman pian sekä lisäksi kesäkaudeksi 2-3 henkilöä.

Työnkuvaan kuuluu julkisivun kunnostaminen sekä avustavat työtehtävät. Työtehtävät voivat sisältää piikkausta, silikonin poistoa, saumausta, suojausta, ikkunalautojen poisto ja asennus, hiomista ja pohjamaalausta. Eduksi katsomme, mikäli osaat käyttää Dinolift nosturia sekä pelkää työskennellä korkeissa paikoissa (6.kerros).. Hyville tekijöille on tiedossa pitkä työmaa mukavassa työyhteisössä.

Edellytämme:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä
- Reipasta asennetta
- Hyvää työmotivaatiota

Tarjoamme:
- Laadukkaat työvaatteet ja kengät
- Mukavan työyhteisön erilaisine etuineen
- Mahdollisuuden osallistua Sihdin järjestämiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin
- Luotettavan palkanmaksun
- Mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen

Meillä Sihdissä on mukava työskennellä ja tärkeintä meille on työntekijöidemme työturvallisuus sekä viihtyvyys. Olemme ottaneet käyttöön VR-lasit ja teetämme virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuden varmistamiseksi.

Tule osaksi Sihti-tiimiämme ja jätä hakemus jo tänään! Kahville saa aina piipahtaa toimistossamme. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveen.

Lisätietoja antaa Rekrytointipalvelu Sihti Oy:

Veli-Pekka Mäkäräinen, 050 444 4475, vp@sihti.fi
Nelli Hyvärinen, 040 703 5375, nelli.hyvarinen@sihti.fi

Sihti yhdistää mutkattomasti työt ja tekijät! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja autamme yrityksiä löytämään tarpeisiinsa parhaiten sopivat osaajat. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ! Löydät meidät läheltä, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomea.

Rekrytointipalvelu Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Muutamme työelämää vastuullisesti Paltan jäsenenä. Päivittäin työllistämme tuhansia tekijöitä ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien Sihdin konsulttien ammattitaitoisuus, yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Yhdessä luomme parempia työpäiviä!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.