(Poistunut julkaisusta)

Julkisivusuunnittelija Teräselementti Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen.

Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna.

Projektit toteutetaan joko tuoteosakauppoina tai tilaajan toimittamien suunnitelmien mukaan. Omien tuotteidemme kehittäminen pohjautuu vankkaan kokemukseen ja vuosien myötä kertyneeseen tietotaitoon. Käytämme julkisivutuotteitamme paljon omissa projekteissamme. Lisäksi ne ovat hyvin suosittuja materiaalitoimituksina.

Haemme nyt JULKISIVUSUUNNITTELIJAA Lempäälän toimipisteeseemme

Julkisivusuunnittelijana päätehtävänäsi on suunnitella näyttäviä julkisivukohteitamme. Teräselementti on vuosien varrella suunnitellut useita merkittäviä julkisivukohteita ja on alan johtavia yrityksiä Suomessa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä ammattilaistiimiämme!

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi suunnittelusta, lasi- ja alumiinirakentamisen ymmärryksesi ja mitoitusosaamisesi. Sinulla on rakennustekninen koulutus ja osaaminen AutoCad-ohjelmista.

Tarjoamme sinulle itsenäisen suunnittelun tehtävänkuvan monipuolisten julkisivukohteidemme parissa ja ammattimaisen tiimin tuen työllesi. Tutustu portfolioomme www.teraselementti.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään osoitteessa www.adecco.fi 21.4. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Teemu Vuorinen, puh. 0400 610041, teemu.vuorinen@adecco.