(Poistunut julkaisusta)

Julkisivumaalari (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Asiakasyrityksemme Tampereen Painepuhdistus Oy on julkisivujen pesuihin ja maalaukseen erikoistunut perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 40-vuoden ajan. Yrityksen toimintaa kuvastaa laadukas työnjälki, vastuullisuus ja luotettavuus.

Etsimme nyt Painepuhdistukselle työkohteiden määrän kasvaessa julkisivumaalaria.
Työkohteet sijaitsevat Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Tehtäviin sisältyy tarvittavat pohjatyöt ja pintamaalaus. Työt koostuvat etupäässä huoltomaalauksesta. Rakennustyypit ovat pääasiassa luhti- ja rivitaloja.

Työt alkavat vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät arviolta elo-syyskuun loppuun. Sopimuksen jatko on mahdollinen.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.