(Poistunut julkaisusta)

JULKISIVUJÄRJESTELMIEN TUOTEPÄÄLLIKKÖ, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
Sto Finexter Oy myy, markkinoi ja varastoi julkisivu-, betoni-, lattia- ja sisätilatuotteita. Sto Finexter Oy on Sto Scandinavia AB:n tytäryhtiö ja kuuluu saksalaiseen Sto SE & Co. KGaA konserniin, joka toimii maailmanlaajuisesti. Konsernissa on n. 5 300 työntekijää ja konsernin liikevaihto on n. 1,3 miljardia euroa. Sen lisäksi, että Sto Finexter on toimittaja ensiluokkaisille rakennusmateriaaleille, on Sto myös arvoa tuottava, kansainvälistä yhteistyötä tekevä konsultti rakennusten suojaamisessa ja kunnostamisessa. Lue lisää meistä www.sto.fi
 
Etsimme Vantaan toimipisteeseen
 
JULKISIVUJÄRJESTELMIEN TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
 
Tuotepäällikön tehtävässä vastuullasi on julkisivujärjestelmämme tuotevalikoima. Toimit teknisenä asiantuntijana tuoteratkaisuillemme Suomessa antaen tukesi myyntiimme, arkkitehdeille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille. Olet yhteydessä sekä teet koulutusta ja tuote-esittelyä suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Markkinoit ratkaisujamme yhteistyössä muun organisaation kanssa. Kehität sekä kasvatat olemassa olevien tuotteiden myyntiä ja markkinaa haluttuun suuntaan sekä omaat näkemyksen myös siitä, miten markkina kehittyy tulevaisuudessa. Vastaat myös teknisestä dokumentaatiosta. Saat työhösi tukea kansainväliseltä organisaatioltamme. 
 
Edellytämme tehtävässä
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- työkokemusta julkisivujärjestelmistä ja markkinan hyvää tuntemusta
- Kokemus rakennussuunnittelun parista on sinulle eduksi
- CAD-osaamista, BIM-objekti tuntemus katsotaan eduksi
- hyvää englanninkielentaitoa
- hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- oma-aloitteellista ja tiimihenkistä työskentelytapaa
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa kansainvälisessä organisaatiossamme. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja tuulettuvissa julkisivuratkaisuissa, joten pääset mukaan kasvavaan toimintaamme. Saat tueksi ammattimaisen tiimin ja hyvän yhteishengen tiimissä. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja muut etuudet. 
 
Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins: liisa.jenkins(at)fi.experis.com, puh. 050 5273453.  
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.