(Poistunut julkaisusta)

Julkisivuasentaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle

JULKISIVUASENTAJIA

Työtä tehdään yhdessä vuorossa asiakkaamme työkohteissa pääkaupunkiseudulla. Työnkuvaan kuuluu erilaisten rakentamisessa käytettävien metallielementtien julkisivuasennukset.

Olet reipas ja oma-aloitteinen tekijä, joka ei pelkää fyysisempiäkään tehtäviä ja pystyt työskentelemään ulkona säästä riippumatta. Omaat sorminäppäryyttä, ammattimaisen otteen työhön sekä osaat käyttää erilaisia työkaluja. Suomen kielen taitosi on hyvä, sillä työohjeistus on suomeksi. Työturvallisuuskortti ja aikaisempi kokemus vastaavanlaisista katsotaan eduksi, mutta täkeintä on motivaatio ja kiinnostus oppia uudenlaisia tehtäviä.

Aloitamme haastattelut tehtävään pikimmiten ja täytämme paikkoja jo hakuaikana sopivien hakijoiden löydyttyä. Täytä hakemus huolella ja liitä cv:si. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse anniina.kinnunen@sol.fi.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.