Julkishallinnon juristi (Legal Counsel)
BDO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Kasvumme tueksi haemme joukkoomme sinua,

JULKISHALLINNON JURISTI (LEGAL COUNSEL)

työskentelemään mielenkiintoisissa julkishallinnon asiakkaiden toimeksiannoissa osana asiantuntevaa vero- ja lakipalveluiden tiimiämme. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Toimit asiantuntijana julkisoikeudellisissa, erityisesti kunta-asiakkuuksissa sekä sote-uudistukseen liittyvissä projekteissa. Tehtävät liittyvät monipuolisesti kunta-asiakkaiden juridisiin kysymyksiin painottuen muun muassa kuntalakiin, hankintalakiin, kilpailuneutraliteettiin ja sote-uudistuksen valmisteluun liittyviin kysymyksiin ja laajoihin projekteihin. Katsomme eduksi myös kokemuksen kuntakonsernin rakennejärjestelyistä (kuten sulautumiset ja yhtiöittämiset).

Tehtävässä pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta vero- ja lakipalvelutiimiämme. Kollegoinasi ovat myös BDO:n kansainvälisen verkoston muut juristit lukuisissa maissa. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia. Tehtävänkuva täsmentyy valittavan henkilön osaamisen, ammatillisten kiinnostuksenkohteiden sekä mahdollisen erikoistumisen mukaisesti.

Sinulta toivomme

 • ylempää korkeakoulututkintoa (OTM- tai HTM-tutkinto).
 • usean vuoden kokemusta monipuolisista toimeksiannoista julkisoikeuden parista liittyen yhteen tai useampaan tehtäväkuvauksessa mainittuun oikeudenalaan. Kokemus on voitu hankkia esimerkiksi kunnan lakimiehen tehtävästä, asianajotoimistosta, tilintarkastusyhteisöstä taikka julkishallinnon viranomaisesta.
 • ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat nopeasti suuriakin kokonaisuuksia
 • sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelystä
 • haluat auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -missiomme mukaisesti
 • sujuvaa suomen kielen taitoa. Muun kielitaidon, erityisesti sujuvan englannin ja ruotsin kielen taidon, katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai vaihtoehtoisesti Turun keskustassa.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 28.2.2021 mennessä täyttämällä hakemus tämän linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Tehtävästä voit kysyä lisää BDO:n Vero- ja lakipalveluiden liiketoimintajohtaja Harri Huikurilta, puh. 040 562 8672 tai Senior Legal Counsel Heikki Mustoselta, puh. 050 470 5783.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1423834
 • Tehtäväalue: Laki
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Turku
 • Lisätietoja antaa: Vero- ja lakipalveluiden liiketoimintajohtaja Harri Huikuri (puh. 040 562 8672) tai Senior Legal Counsel Heikki Mustonen (puh. 050 470 5783)