(Poistunut julkaisusta)

Julkaisuassistentti Joensuuhun
Barona Luova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat media-alalta jo kokemusta jonkun verran & tottunut itsenäiseen työskentelyyn? Jos vastasit KYLLÄ, kannattaa lukea eteenpäin!

Media-alan asiakkaallamme on tarjota töitä julkaisuassistentille keikkaluontoisista töistä kokopäiväiseen ja pidempiaikaiseen työhön.

Työskentely: Työskentelet asiakkaamme toimipisteessä Joensuussa, osana ilmoitusvalmistuksen tiimiä. Työt toteutuvat arkisin klo 8-16. Työssäsi suunnittelet painettavat ja julkaistavat ilmoitukset asiakkaiden tilausten mukaan. Voit työskennellä keikkaluontoisesti esim. toisen työn ohella muutamana päivänä viikossa tai kokoaikaisesti, tilanteesi ja asiakkaamme tarpeen mukaisesti. Katsomme tilanteen yksilöllisesti jokaisen valitun työntekijän kanssa.

Sinä: Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta lehtimainonnan ja sähköisten julkaisujen parista. Sinulta löytyy media-alan koulutus ja hallitset vähintään alan yleiset järjestelmät (mm. Adobe Photoshop, Indesing ja Illustrator). Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Sijaintija työn aloitus: Työpaikka sijaitsee Joensuussa ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työtä ei voi tehdä Freelancerina eikä etätyönä.

Palkkaus: Media- ja painoalan tes

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi