Juhani Ahon museon ja Mäntylän kesäoppaat
Iisalmen kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Juhani Ahon museo on kansalliskirjailijamme elämää ja tuotantoa esittelevä erikoismuseo. Aho on asunut museorakennuksena toimivassa pikkupappilassa vuosina 1865-1876, www.iisalmi.fi/juhaniahonmuseo

Iisalmen kulttuuripalvelut hakee Juhani Ahon museoon sekä Koljonvirran opastuskeskukseen Mäntylään kesäoppaita ajalle 1.6. - 31.7.2021 (kolme opasta kesäkuulle, kolme heinäkuulle). Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, opastus, siivous ja erilaiset museotyössä avustavat tehtävät. Kesäoppaiden esimiehenä toimii museoamanuenssi, jolla on alan koulutus. Työaika on 38,25 h/vko. Työhön voi kuulua myös viikonloppu- ja iltatyötä.

Haemme tehtävään henkilöä, joka kykenee toimimaan asiakkaiden kanssa ja opastamaan myös ryhmiä. Hakemamme henkilö on yhteistyökykyinen sekä joustava. Tehtävässä tarvitaan myös kielitaitoa, erityisesti englannin kieltä. Esiintymistaito katsotaan eduksi.

Kesätyöhön palkattavien toivotaan täyttävän kaupungin maksaman nuorten kesätyösetelin ehdot (ei kuitenkaan välttämätöntä):
- nuori on iisalmelainen tai Iisalmessa kesäkauden asuva nuori, joka joko
- päättää peruskoulun (pääsee 9. luokalta) 5.6.2021 tai
- on opiskelija tai työnhakija, joka on syntynyt vv. 1996 - 2005
- nuoreen ei kohdistu muuta Iisalmen kaupungin työllistämisen tukea, mukaan lukien aiemmin myönnetty toinen kesätyöseteli jakso tai kesäajan miniyrittäjätuki.

Kesätyöhön haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 15.3.2021 klo 15.30 mennessä. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työllisyysasiantuntija Maarit Tikkanen, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996. Päätös valinnoista ilmoitetaan 30.4.2021 mennessä kaikille hakijoille.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org

Millainen kotikaupunki Iisalmi on kesätöiden vuoksi kaupunkiin muuttaneen silmin? Katso video, jossa kesällä 2020 Iisalmessa asunut ja työskennellyt Jaana Kessel kertoo kokemuksistaan! Tutustu Jaanan kokemuksiin myös Instagramissa @koeiisalmi -profiilissa. Tietoa kesän 2021 edullisista asumisen vaihtoehdoista löydät www.iisalmi.fi/koeiisalmi -sivulta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot