(Poistunut julkaisusta)

Juankoskelle monitaitoista kiinteistöhoitajaa
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Töitä tarjolla Juankoskella

Nyt olisi etinnässä "tolokun" miestä tai naista  kiinteistöhuollon erinäkösiin tehtäviin. Päivät ei ole veljeksiä näissä hommissa. Kesällä pihatöitä varmasti, jonkin verran huoltoja, kaivinkoneella saattas päästä vähä pohjia tekemään, jos uskallusta ja rohkeutta riittää. Talvella työt painottuu hieman enemmän lumihommiin ja huoltotöihin. Tausta sinulla voisi olla vaikka maatilalta, siellä ainaki on päässy tekemään kaikenlaista.

Asiakkaan mukaan tehtävä ei ole liian tarkkaan valmiiksi määritelty. Jos kaivonkonetaitoja löytyy, niin työ painottuisi kesäkaudella kaivuhommiin voimakkaammin.

Toivoisimme, että asustelet lähellä Juankoskea tai vähintään Koillis-Savossa, ettei matka työmaalle käy liian pitkäksi. Lisäksi odotamme, että omistat työmiehen asenteen, positiivisen otteen ja sinulla on vähintään iso repullinen työhaluja. Kokemusta olisi hyvä olla monipuolisista rakennushommista tai kiinteistöhuollon tehtävistä. Olet tottunut tulemaan toimeen tilanteessa, kuin tilanteessa.

Jos tuntuu, että paikka voisi olla mieluinen ja saisit hommat sujumaan, niin soittele meille Kuopioon tai napauta hakemusta tulemaan. Sovitaan aikaa toimistolle ja jutellaan rauhassa hetki hyvän kahvin kaverina.

TYÖTEHTÄVÄ: Kiinteistönhoitaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 73500, Juankoski
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Reipasta asennetta ja kykyä itsenäiseen työhön 
-Työturvallisuuskorttia
-Monipuolista työkokemusta rakennuksilta tai kiinteistöhuollon töistä
-Mahdollisuutta oman auton käyttöön
-Sujuvaa suomen kielen taitoa 

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Timo Ojanen 0504755057, timo.ojanen@varvaamo.fi

Kannattaa jättää hakemus jo tänään. Paikat täyttyvät heti,kun ammattilainen on löydetty tehtävään

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.