(Poistunut julkaisusta)

JS Developer
Poolia Suomi Oy / Lamia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Lamia

Lamia on johtava suomalainen digitaalisen kaupankäynnin ohjelmisto- ja konsulttiosaaja. Tavaramerkkimme on asiakaskeskeinen toiminta yhdistettynä vahvaan teknologiaosaamiseen. Keskitymme sekä palvelumuotoiluun että tekniseen toteutukseen, ja yhdistämme nämä vankkaan tietämykseen modernista verkkoliiketoiminnasta ja sen tuloksellisesta kehittämisestä dataan pohjautuen.

Esittely

Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja kasvu on ollut voimakasta. Yrityksemme henkilökunta on erittäin motivoitunutta, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä, joka on ollut merkittävä tekijä nopean kasvun takana. Olemme tottuneet ylittämään asiakkaan odotukset joka projektissa.

Voimakkaan kasvumme johdosta haemme nyt JS Developeria, jolla on intohimoa laadukkaan koodin ja javascript selainpuolen sekä backendin tuottamiseen. Olet etsimämme henkilö, kun haluat kehittyä ja olla tekemässä Suomen kärkitason digital commercea suurten asiakkaiden kanssa.

Työtehtävät

Javascript-kehittäjänä meillä pääset rakentamaan moderneimpia verkkoliiketoiminnan ratkaisuja, mm. headless-tyyppisesti ja kokonaisia custom-järjestelmiä.

Työtehtäviisi sisältyvät mm.

- Javascript stackin käyttö niin frontendissä kuin backendissäkin
- UI-toteutukset yhteistyössä ux- ja visual designereidemme kanssa
- Microserviceiden ja ketterän backendin rakentaminen perustuen eri frameworkeihin, kuten React, Angular, Node.js jne
- Korkean asiakastyytyväisyyden ylläpito
- Tiimityöskentely verkkokauppa- ja integraatioprojekteissa

Edellytykset

Tehtävässä menestymisen kannalta odottaisimme sinulta

- Vähintään kahden vuoden mittaista kokemusta JS-devauksesta
- Monipuolista JavaScript- tai TypeScript-kokemusta (esimerkiksi natiivi JS, ES2015/ES6, erilaiset JS-frameworkit kuten Angular tai React)
- Pohjatiedot komentorivin ja varsinkin Git-versiohallinnan käytöstä.
- Kokemus CSS/SASS-tekemisestä katsotaan eduksi
- Oman ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
- Hyviä tiimityötaitoja ja kommunikointikykyä suomeksi sekä englanniksi
- Analyyttistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä
- Positiivista asennetta

Edellä mainittujen lisäksi eduksesi lasketaan esim. käytettävyyden ja UI-suunnittelun perusteiden hallinta, osaaminen nopeusoptimoinnista, Agile/SCRUM-metodien tuntemus, tietämys funktionaalisesta testauksesta ja dokumentoinnista, projektinhallintatyökalujen käyttö.

Edut

Lamia tarjoaa

- Toimiston ydinkeskustassa
- Modernit työvälineet, viimeisen päälle hiotun development-prosessin ja tehokkaat teknologiat
- Kattavan sairausvakuutuksen
- Oikeasti joustavat työajat
- Vapaavalintaiset vapaa-aikaedut harrastustesi mukaisesti
- Suomen parhaat Magento-osaajat työkavereiksi
- Säännölliset (toki vapaavalintaiset) hackathonit, LAN-partyt ja muuta mukavaa toimistolla
- Mahdollisuuden olla kehittämässä kaikkia devausprosessejamme ja toimintatapoja eteenpäin siten kuin parhaaksi näet

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan. Toimintatapamme on joustava ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä mahdollisuuden olla kehittämässä kaikkia devausprosessejamme eteenpäin siten kuin parhaaksi näet. Saat lisäksi taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan.

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja. Toimintatapamme ovat joustavia ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä ottamaan roolia oman kykysi mukaan. Viihtyisät, modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin -ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta. Tarjoamme myös vapaa-ajan etuja harrastustesi mukaisesti ja järjestämme säännöllisesti rentoja mutta vapaavalintaisia tapahtumia.

Lisätiedot

Miltä kuulostaa...?

Mikäli hyvältä, niin käy lukemassa lisää meistä, teknologioistamme ja asiakasreferensseistämme verkkosivuiltamme https://lamia.fi/ tai ota rohkeasti yhteyttä Jarmoon, puh. +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi lisätietoja varten.

Hakuohjeet

Hakemuksesi ja CV:n ja sekä mahdollisen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms) voit lähettää osoitteeseen careers+frontend@lamia.fi. Olemme kiinnostuneet ennen kaikkea kuulemaan, minkä takia juuri sinä olisit halukas tulemaan meille töihin.