(Poistunut julkaisusta)

Jr.Konsultti, Schnell Consulting
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Etsimme nyt osa-aikaista Jr. Konsulttia 15h/vk, työskentelemään strategisten neuvonantopalveluiden pariin Schnell Consultingille pääkaupunkiseudulle! Jos olet opintojesi loppusuoralla oleva yliopisto- opiskelija (esim. teknisen tai kaupallisen alan yliopisto-opiskelija) ja haluat opintojesi oheen aidosti monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä konsultoinnin parissa, voi tämä paikka olla juuri sinua varten. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toteuttamaan strategisia neuvonantopalveluja yhdessä Schenell Consultingin omistajakonsultin kanssa. Suurin osa projekteista liittyy tällä hetkellä kaupunki- tai sotetoimialojen digitaaliseen transformaatioon tai asiakasorganisaatioiden toiminnan kehittämiseen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu kehittämisprojektien operatiivisiin tehtäviin osallistuminen sekä omistajakonsultin avustaminen hyvin monipuolisissa työtehtävissä. Työ on liikkuvaa ja suurin osa työstä tapahtuu asiakkailla, työssä ollaan myös välillä toimistolla Tikkurilassa. Tässä työssä on mahdollisuus keskustella etätyömahdollisuudesta.
Jr. Konsultin tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada aidosti vastuullisia työtehtäviä ja oppia johdon konsultoinnista, toiminnan kehittämisestä sekä IT- ja teknologiajohtamisesta ajankohtaisilla ja monipuolisilla toimialoilla.

Tarjoamme


* Vastuulliset työtehtävät
* Mahdollisuuden kehittyä konsultoinnin ammattilaiseksi
* Perehdytyksen työhösi
* Liikkuvan työn
* Monipuolisen toimialan
* Joustavat työajat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Strategisten neuvonantopalveluiden toteutus yhdessä omistajakonsultin kanssa
* Kehittämisprojektien operatiivisiin tehtäviin osallistuminen
* Omistajakonsultin avustaminen monipuolisissa tehtävissä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Oikea koulutustausta (esim. teknisen tai kaupallisen alan yliopisto-opiskelija)
* Hyvät Ms Office taidot
* Analyyttinen ymmärrys numeroista
* Oma-aloitteinen, joustava ja avoin asenne työtä kohtaan
* Kiinnostusta, intoa ja halua kehittyä konsultoinnin ammattilaiseksi
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan keväällä 2020
* Kesto: 12kk, 15h/vk
* Sijainti: Tikkurila
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Schnell Consulting Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Schnell Consulting Oy on nuori yritys, joka on erikoistunut eritysiesti julkisen puolen toimijoiden johdon konsultointiin. Sen pääliiketoiminta-alueet ovat tällä hetkellä kaupunki- ja sotetoimialat, mutta toiminta on hyvin monipuolista. Schnell Consulting on vahvasti kasvava yritys, mikä tarjoaa loistavat urakehitysmahdollisuudet opintojen loppuvaiheessa olevalle korkeakouluopiskelijalle.