Jr. työnjohtaja, T2H Rakennus Oy, Espoo, Kirkkonummi tai Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2021
Etsimme asiakkaallemme T2H Rakennukselle uransa alussa olevia jr. työnjohtajia työskentelemään pääkaupunkiseudun kohteisiin! T2H tarjoaa modernit työkalut sekä hyvän työyhteisön, jossa tehdään työtä pilke silmäkulmassa. Jos olet rohkea ja avarakatseinen henkilö, jolla löytyy intoa päästä kehittymään asuntorakentamisen pariin, niin lue alta lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle. Johdat niin ihmisiä kuin asioita: vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannustenhallinta.

Tarjoamme


* Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä monipuoliseksi alan osaajaksi, sekä mahdollisuuden oppia hahmottamaan rakentamisen lisäksi liiketoiminnan kokonaisuuksia
* Yksilöllisen urapolun ja mahdollisuuden vaikuttaa työhön oman kiinnostuksen mukaan
* Modernit työkalut
* Hyvän esimiestuen
* Ketterän työympäristön, sekä mukavat kollegat

TYÖNKUVA

* Omista työnjohdollisista tehtävistä vastaaminen
* Työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa vastaaminen
* Vastuullesi kuuluu myös kustannustenhallinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutausta (esim. Insinöörin opinnot AMK tai DI)
* Työmaakokemusta esim. kesätöistä tai harjoitteluista
* Sujuva suomen kielen taito
* B- luokan ajokortti


Etsimämme henkilö


* On kehittymishaluinen
* On rohkea
* Omaa hyvät kommunikointitaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuu, sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo, Kirkkonummi tai Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä T2H Rakennys Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
T2H Rakennus Oy on luotettava ja ammattitaitoinen, kotimainen rakennuttaja. Yritys rakentaa Ihania koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. T2H ovat perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa sitä, että yhtiö sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi uudiskohteet itse. T2H:n Tavoiteon olla erinomainen työpaikka urallaan ensimmäisiä askelia ottaville, tuleville rakennusalan ammattilaisille sekä jo rakennusalan kokemusta omaaville.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533837
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo