Jr. Työmaainsinööri, Rakennusvire Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021
Oletko vastavalmistunut tai rakennusalan opintoja viimeistelevä asiakaslähtöinen persoona, joka haluaa rakentaa uraansa kohti työnjohtajan tehtäviä? Etsimme asiakasyrityksellemme Rakennusvire Oy:lle Junior Työmaainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Mikäli innostut pienen yrityksen kehitysmahdollisuuksista ja olet taitava ihmisten kanssa, työmahdollisuutemme rakennusalalla saattaa olla sinua varten!
KUVAUS
Junior työmaainsinöörinä toimit kokeneemman työnjohtajan apulaisena erilaisissa työnjohdollisissa tehtävissä. Työpäiväsi kuluvat Espoossa sijaitsevan toimiston lisäksi myös ympäri pääkaupunkiseutua sijaitsevissa julkisivukorjauskohteissa. Emme etsi alan konkaria, mutta toivomme sinun kerryttäneen hieman vastaavaa kokemusta esimerkiksi työharjoittelun kautta. Rakennusvireellä arvostetaan hyvää työasennetta ja -motivaatiota, joten olethan aidosti halukas kehittymään alalla. Lisäksi toivomme sinun olevan taitava ihmisten kanssa - muiden kunnioittaminen ja heistä välittäminen tulevat sinulta luonnostaan.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden harjoitella työnjohtamista kokeneempien kollegoiden seurassa sekä oman kiinnostuksen mukaan edetä myös vastuullisempiin työnjohdon tehtäviin
* Modernin kulttuurin ja kahdeksasta henkilöstä koostuvan tiimin tuen
* Vakituisen työn matalahierarkisessa yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Junior työmaainsinöörinä avustat työnjohtajaa mm. seuraavissa työmaan hallintoon liittyvissä tehtävissä:
* Yhteydenpito asiakkaisiin
* Aikatauluihin ja -raportointiin liittyvät tehtävät
* Prosessin seuranta ja laadunvalvonta sen edetessä
* Kustannusten laskenta

Pääasiassa sinulla ei ole virallista työnjohdollista vastuuta, mutta kiinnostuksestasi ja potentiaalistasi riippuen voit saada myös omia lyhyitä projekteja hoidettavaksesi. Työaikasi kuluu toimistolla ja remonttikohteissa ympäri pääkaupunkiseutua.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto - voit olla jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa
* Kokemusta vastaavista työnjohdollisista tehtävistä esimerkiksi harjoittelun kautta
* Loistavat ihmissuhdetaidot - olet empaattinen ja muut huomioon ottava ihminen
* Kunnianhimoa kehittää omaa osaamista
* Sujuva suomen kielen taito
* B-ajokortti


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa
* Kesto: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
* Sijainti: Espoo/Pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Rakennusvireen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Rakennusvire Oy:n toiminnan keskiössä ovat erilaiset julkisivukorjaukset pääkaupunkiseudun alueella. He haluavat erottautua modernina ja maineeltaan alansa parhaana toimijana - Rakennusvireen tavoitteena on parantaa rakennusalan mainetta huomioimalla rakennuksen käyttäjät korjaushankkeiden keskeisimpinä asiakkaina.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439509
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo