(Poistunut julkaisusta)

Jr. Testiautomaatio-osaaja Etteplanille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
Haluatko osaksi kansainvälistä työskentely-ympäristöä, jossa pääset myös kehittymään raudanlujien ammattilaisten seurassa? Haemme nyt Jr. Testiautomaatio-osaajaa asiakasyrityksellemme Etteplanille Hyvinkäälle! Jos omaat soveltuvan IT-alan koulutustaustan, olet kiinnostunut ohjelmistojen laadun kehittämisestä ja omaat jonkinlaista osaamista ohjelmistojen testaussuunnittelusta sekä testaamisesta, tämä työpaikka voi olla juuri sinua varten! Lue lisää alta ja hae tehtävään pikimmiten, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Mitä laajempi ohjelmisto, sitä tärkeämpää sitä on testata. Sääntö pätee yhtä lailla pilvi-, palvelin- ja mobiilipohjaisiin ratkaisuihin sekä sulautettuihin ohjelmistoihin.

Tässä roolissa tulet työskentelemään Etteplanin asiakasyrityksen projekteissa kehittäen testiautomaatiojärjestelmiä ja toteuttaen automatisoituja testejä. Olet tärkeä osa ohjelmistokehitysprosessia, suunnittelet mitä ja miten testataan sekä teet varsinaista testaustyötä testikirjastoja koodaamalla. Toivomme sinun omaavan hyvät taidot erityisesti Pythonissa. Lisäksi katsomme eduksi, jos hallitset seuraavia testiautomaatiotyökaluja; Robot Framework, Selenium ja Appium. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta sulautettujen ohjelmistojen automaattitestauksesta sekä työkaluista kuten Jenkins tai Git. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan vuorovaikutustaitoinen, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen. Taustaltasi voit olla joko kokeneempi osaaja tai urasi alkuvaiheessa oleva, jo jonkinlaista työkokemusta kerryttänyt motivoitunut tekijä.

Kyseessä on kokoaikatyö, ja tulet toimimaan Academic Workin konsulttina, mutta työskentelemään asiakasyrityksessämme Etteplanilla. Työsuhde on määräaikainen, mutta on erittäin mahdollista, että se jatkuu suoraan asiakasyrityksessä 12 kuukauden jälkeen. Tässä on tilaisuutesi tulla osaksi mielenkiintoista ja kansainvälistä työyhteisöä sekä kasvaa ammatillisesti!

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja kansainvälisen työskentely-ympäristön asiantuntevien ammattilaisten seurassa
* Vaihtelevat työtehtävät ja korkealaatuiset, alan uusimmat työkalut
* Mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen
* Kattavan perehdytyksen tehtävään asiantuntijoiden opastamana


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Testiautomaatiojärjestelmien kehitys Etteplanin asiakkaan projekteissa
* Automaattisesti pyörivien testikirjastojen koodaaminen, automatisoitujen testien toimeenpano/toteuttaminen
* Dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Hyvät taidot Pythonissa
* Osaamista Linux-käyttöjärjestelmän puolelta
* Soveltuva korkeakoulututkinto tai aivan loppuvaiheen opinnot meneillään; esim. tietoliikennetekniikan tai ohjelmistokehityksen puolelta
* Jonkinlaista työkokemusta (esim. kesätyöt, omat projektit) ohjelmistojen testaussuunnittelusta/testaamisesta tai vahva oma harrastuneisuuspohja, josta osoittaa esimerkkejä hakemuksessa
* Sujuva englannin kielitaito (sekä suullinen että kirjallinen)


Eduksi katsomme:


* Suomen kielitaidon
* Laajemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä
* Kokemuksen ketteristä projektimenetelmistä
* Kokemuksen sulautettujen järjestelmien parissa työskentelystä (sähkölaitteet)


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen, proaktiivinen
* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja
* Asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
* Kesto: Määräaikainen, 12 kk (erittäin suuri mahdollisuus jatkoon 12 kk:n jälkeen)
* Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5h/viikko
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Etteplanin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Etteplanin palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2019 Etteplanin liikevaihto oli noin 263 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on yli 3 400 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.