Jr. Testauspäällikkö, Samlink, Jyväskylä
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2021
Etsimme nyt Jr. Testauspäällikköä liittymään Samlinkin huipputiimiin! Miltä kuulostaisivat monipuoliset testausprojektit merkityksellisten finanssialan sovellusten parissa? Voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tai kokeneempi tekijä, sillä työtehtävät on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaiseksi. Lue lisää alta ja jätä hakemus linkistä!
KUVAUS
Testauspäällikkönä pääset koordinoimaan pankkisovellusten, kuten verkkopankin, mobiilipankin ja maksujärjestelmien testausprojekteja. Projektit ovat eri kestoisia ja kokoisia. Osassa projekteissa koordinoit testaajatiimiä sekä pidät eri sidosryhmät ajan tasalla ja pienemmissä nappaat esimerkiksi testausmuutoksen itsellesi tehtäväksi sekä laadit raportin.

Toimit roolissasi osittain asiakasrajapinnassa vastaten erinomaisesta palvelunlaadusta. Projektit perustuvat ketteriin menetelmiin, joten aikaisempi kokemus ketterästä kehityksestä nähdään tässä tehtävässä eduksesi! Testaustenhallinta toteutetaan Jiralla, joten perusosaaminen myös siitä on hyödyksi.

Tarjoamme


* Toisiaan tukevan ja arvostavan työyhteisön, jossa viihdytään myös vapaa-ajalla erilaisten harrastekerhojenkin merkeissä
* Kattavan perehdytyksen
* Joustavan etätyömahdollisuuden


Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi osana huipputiimiä. Samlink tukee työntekijöidensä kehitystä ja erikoistumista heidän kiinnostuksensa mukaan, mahdollistaen etenemisen haastavampiin tehtäviin.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Testausprojektien koordinointi
* Testaustyövälineiden kehitys
* Testauslausuntojen ja raporttien laatiminen asiakkaille
* Käyttöliittymätestausta ja manuaalitestausta
* Asiakasrajapinnassa ja muiden sidosryhmien parissa työskentelyä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan korkeakoulutausta (AMK/yliopisto)
* Jonkin verran aikaisempaa kokemusta testauksesta esim. harjoitteluista tai kesätöistä
* Kyky ymmärtää erilaisia taustajärjestelmiä
* Ymmärrys jostakin testauksen hallinnan työvälineestä (esim. Jira)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme osaamisen tietokantakyselyistä, saavutettavuus- ja käytettävyystestauksesta tai erilaisten teknisten rajapintojen testaamisesta.

Valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä hänen kanssaan allekirjoitetaan vaitiolositoumus (NDA).

Tunnistat itsesi seuraavista


* Ratkaisukeskeinen tiimipelaaja
* Kehittymishaluinen hands on-tekijä


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
* Sijainti: Jyväskylä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Samlinkin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Oy Samlink Ab on oman alansa moniosaaja haastavien tietojärjestelmien ratkaisu- ja palvelutoimittajana. He mahdollistavat asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Edelläkävijöiden kumppanina Samlink tekee yhteistyön luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1519663
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä