(Poistunut julkaisusta)

Jr. Tarjouslaskija Caverionille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Oletko urasi starttaileva insinöörinalku ja kiinnostunut tarjous- ja kustannuslaskennasta? Caverion etsii joukkoonsa Helsinkiin hyvällä huumorintajulla ja tarkalla työotteella varustettua tarjouslaskijaa. Emme vaadi vuosien työkokemusta, vaan oppimishaluinen asenne ratkaisee. Kyseessä on hieno mahdollisuus kehittyä ja kasvaa alan kovien ammattilaisten seurassa! Lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tämä tehtävä on mielenkiintoinen niin kokemattomalle kuin kokeneemmallekin tekijälle. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta tarjouslaskennasta, saat tehtävään huolellisen perehdytyksen. Työtehtävät monipuolistuvat ja vastuu kasvaa osaamisen kehittyessä. Perehdytysajalla työskentelet aluksi 3-4 kuukautta työmaalla jotta erilaiset materiaalit ja alueet tulevat sinulle tutuksi. Työmaajakson jälkeen työskentelet Caverionin toimistolla kehittäen osaamistasi tarjouslaskennan parissa. Taitojesi karttuessa työnkuvassasi tarjouslaskijana tuotat itsenäisesti luotettavia kustannussuunnitelmia työ- ja materiaalikustannuksista erilaisille liike- ja toimitiloille. Muotoilet tarjouslaskelmia, sekä pyydät tarjouksia eri toimittajilta. Työssäsi myös erilaiset tekniset asiakirjat tulevat sinulle tutuksi.

Tarjoamme


* Yhteisöllisen työympäristön sekä mahdollisuuden oppia kokeneen tiimin tukemana
* Mielenkiintoiset työtehtävät tarjouslaskennan parissa.
* Upean mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden ammattilaiselle.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Perehdytysajanjakso (3-4kk) työmailla pk-seudulla
* Kustannussuunnitelmien ja tarjouslaskelmien tuottaminen
* Tarjousten pyytäminen toimittajilta
* Tekninen tarjoussuunnittelu ja -laskenta hyödyntäen nykyaikaisia apuvälineitä ja ohjelmia

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilö on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. LVI-/kone-/energia-/talotekniikka)
* Hieman aikaisempaa kokemusta tekniseltä alalta, esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta
* Hyvät Ms Office taidot, erityisesti Excel ja Word.
* Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
* Pitkäjänteinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja reipas asenne


Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta asennustehtävistä, tarjouslaskennasta tai osaamista CAD- ohjelmasta tai SAP -järjestelmästä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian.
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Panuntie, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverion puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.