(Poistunut julkaisusta)

Jr. System Analyst (HR products), kokoaikainen, Aditro Shared Services Oy
Aditro Shared Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2019

Onko IT-teknologiat, tietokannat ja erityisesti ohjelmistokehitys sinun juttusi? Haluaisitko jo kädet syyhyten päästä työskentelemään mielenkiintoisten kehitysprojektien parissa? Entä taittuuko sinulta SQL? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme Jr. System Analyst!

 

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Aditrolle, kehittymishaluista Jr. System Analystia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Jr. System Analystina osallistut matkahallintasovelluksen suunnittelu- ja kehitystehtäviin osana tuotekohtaista kehitystiimiä. Lisäksi tehtävänäsi on teknisten määritysten ja dokumenttien kirjoittaminen. Yhdessä muun tiimin kanssa vastaatte henkilöstöhallinnon ohjelmistojen arkkitehtuurista, piirteiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä uusien tuoteversioiden julkaisemisesta. Tulet pääsääntöisesti kuitenkin työskentelemään Aditron Expense -ohjelmiston parissa. Sinulla ei tarvitse olla vuosien työkokemusta vastaavista tehtävistä, vaan aito kiinnostus sekä halu uuden oppimiselle on meille tärkeintä!

Aditro on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaaminen pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön Aditron asiakkaiden kanssa. Aditro työllistää pohjoismaissa yli 500 ammattilaista, jotka tukevat yksityisen sektorin asiakkaita henkilöstöhallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Ihmiset ovat Aditro menestyksen tae (https://aditro.com/fi/).

Pääasialliset tehtävät 

 • Matkahallintasovelluksen teknisten ratkaisujen suunnittelu ja kehitys
 • Tekniset määritykset ja dokumentointi
 • Muut back office -tehtävät (mm. tuotetuki)

Odotamme sinulta 

 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. IT-tradenomi)
 • SQL- ja tietokantaosaamista sekä hyviä Excel-taitoja
 • Analyyttista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Kokemusta tai aitoa kiinnostusta matkahallinnon prosesseja kohtaan
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aitoa innostusta ja halua uuden oppimiselle
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Päästä työskentelemään mielenkiintoisten ohjelmistokehitystehtävien parissa osana Aditron asiantuntijatiimiä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta sekä kehittää omaa osaamistasi
 • Olla osa yrityskulttuuria, jossa eletään vahvasti arvojensa mukaisesti; Leading, Committed ja People Centric.

Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 23.6.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.