(Poistunut julkaisusta)

Jr. Suunnitteluinsinööri
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Desigence Oy:lle Jr. suunnitteluinsinööriä kasvamaan suunnittelutekniikan ammattilaiseksi osana suurta ja uraauurtavaa konesuunnitteluprojektia. Etsimämme henkilö on konetekniikan, mekatroniikan tai automaattisuunnittelun AMK tai DI -opintojen loppuvaiheen opiskelija tai juuri vastavalmistunut, alan työkokemusta jo hieman kartuttanut tiimipelaaja, jolta löytyy aitoa innostusta kehittää osaamistaan suunnittelun saralla. Mikäli kehittyminen monipuolisten projektien kautta sekä ammatillinen kasvu alan ammattilaisten rinnalla kiinnostavat, tämä tehtävä voi olla juuri sinulle!
KUVAUS
Jr. Suunnitteluinsinöörinä työskentelet osana kiertotalouteen liittyvää konesuunnitteluprojektia, jonka projektitiimi koostuu kokeneemmista suunnittelijoista. Kyseessä oleva projekti on uutuusarvossaan ainut laatuaan, ja pääset omalla panoksellasi jättämään kädenjälkesi projektin lopputulemaan!

Tarjoamme


* Monipuoliset ja haastavat työtehtävät osana osaavaa organisaatiota
* Mahdollisuuden päästä osaksi uniikkia ja suurta suunnitteluprojektia
* Ammatillisen kasvumahdollisuuden alan ammattilaisten rinnalla


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
Pääasialliset työtehtäväsi ovat:


* Suunnittelu- ja tuotekehitystyö projektitiimissä
* Suunnittelupalavereihin osallistuminen
* Prototyyppien luonti ideoiden perusteella osana tuotekehitystyötä
* Tarvittavien komponenttihankintojen koordinointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta (Konetekniikka, mekatroniikka, tai automaatiosuunnittelu)
* Aiempaa suunnittelukokemusta vähintään kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
* Kiinnostusta suunnittelua ja tuotekehitystyötä kohtaan
* Hyvä osaaminen SolidWorks -suunnitteluohjelmistosta
* Hyvä suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Itsenäinen
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen


Eduksi katsotaan Creo - ohjelmiston osaaminen. Lisäksi toivomme sinulta valmiutta matkustaa satunnaisesti työn puolesta Suomen sisällä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään marraskuun alussa
* Kesto: 6kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Vallila, Helsinki


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Desigence Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Desigence {target="_blank"} suunnittelee uusia ja innovatiivisia tuotteita ja palveluita asiakkaidensa tarpeisiin niin kotimaassa kuin globaalistikin. Osaavat ammattilaisemme hyödyntävät ajanmukaisia teknologioita ja työkaluja jokaisen asiakastarpeen täyttämiseksi.