Jr. Suodatustestaaja, Sofi Filtration Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022
Etsimme asiakkaallemme Sofi Filtration Oy:lle käytännönläheistä jr. suodatustestaajaa. Roolissa sinulla on mahdollisuus päästä tekemään mielenkiintoista testaamista patentoituneen itsepuhdistuvan vedensuodatusteknologian parissa. Positio on osa-aikainen ja työaika joustavaa (n. 15-22,5 h/vko), joten se soveltuu mainiosti esimerkiksi opintojen ohelle. Jos olet itseohjautuva ja tarkka henkilö, jolta löytyy motivaatiota oppia nesteen suodatuksesta - lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään! Etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Jr. suodatustestaajana työskentelet veden suodatuksen parissa laboratoriossa. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten näytteiden testaaminen ja dokumentointi. Lisäksi laadit tutkimusraportteja testauksista asiakkaille.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen
* Mukavan ja kannustavan tiimin
* Joustavan osa-aikaisen työn esimerkiksi opintojen ohelle


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Testaus
* Tutkimusraporttien ja laboratoriopäiväkirjan kirjoittaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto tai opiskelija (esim. kemiantekniikka tai mekaniikka)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Huolellinen
* Kiinnostunut nesteen suodatuksesta


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Työaika: 2-3 päivää viikossa (joustavasti 15-22.5h/vko)
* Sijainti: Espoo + etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sofi Filtration Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sofi Filtration Oy tarjoaa suomalaista, innovatiivista vedenkäsittelyteknologiaa kansainvälisille markkinoille. Toimialat kuten kaivos-, öljy- ja energiantuotantoteollisuus kohtaavat yhä tiukempia päästörajoja sekä korkeampia raaka- ja jäteveden kustannuksia.

Automaattiset ja energiatehokkaat teknologiat kuten Sofi Filter auttavat teollisuutta korkeampaan vedenkierrätysasteeseen. Tämä tarkoittaa alhaisempaa tuoreen veden kulutusta, vähemmän tuotettua jätevettä sekä kiintoainevapaata vettä teollisuuden prosessien tehostamiseksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550390
  • Tehtäväalue: Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo