(Poistunut julkaisusta)

Jr. Software Developer, Tikkurila Oyj
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020
Etsimme Tikkurila Oyj:lle Jr. Software Developeria osaksi sävytysteknologian kehitystiimiä. Tässä tehtävässä kokemusta tärkeämpää on aito halu ja into oppia! Oletko esimerkiksi IT-alan loppuvaiheen opiskelija ja etsit osa-aikaista työtä opintojen ohelle? Hae heti!
KUVAUS

* Mahdollisuuden päästä osaksi Tikkurilaa, joka on kauppa- ja teollisuusmaalien ykkönen Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa ja Baltiassa.
* Ponnistuslaudan esimerkiksi suoraan koulun penkiltä kerryttämään kokemusta IT-alan tehtävistä
* Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet osallistumaan värienhallintatyökalujen, tietokantojen ja IT-infrastruktuurin kehittämiseen ja ylläpitoon läheisessä yhteistyössä Solution Managerin sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävä alkaa osa-aikaisena 20 h/vko, mutta Tikkurila tarjoaa mahdollisuuden keskustella kokoaikaisuudesta osaamisen ja kehityksen myötä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Verkkopalvelun integrointi käyttöliittymäsovellusten kanssa sekä teknisen tuen tarjoaminen asiakkaille sävytystekniikan näkökulmasta
* Sävytysohjelmiston uusien versioiden testaaminen
* Osallistuminen väritietokantojen suunnitteluun sekä muiden järjestelmien ja tietokantapäivitysten hallintaan
* Osallistuminen Tikkurilan värihallinnan prosessien ja IT-työkalujen suunnitteluun, arviointiin ja toteuttamiseen läheisessä yhteistyössä ICT:n kanssa
* Yhteistyö laitteiden ja ohjelmistotoimittajien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (IT) ja olet kiinnostunut oppimaan ja kehittymään sävytystekniikan ohjelmistokehittäjäksi. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan hyviä organisointitaitoja sekä halua ymmärtää laajoja teknisiä järjestelmäkokonaisuuksia. Tehtävässä kokemusta tärkeämpää on aito halu ja into oppia!

Etsimältämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (IT)
* Ymmärrystä relaatiotietokannoista
* Perustaidot jostakin back-end ohjelmointikielestä (esim. Python)
* Perusosaaminen excelistä (VBA)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian, ideaali lokakuussa 2020

Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta / rekrytoitumisesta

Työmäärä: osa-aikainen 20 h/vko, mahdollisuus kokoaikaisuuteen kehityksen myötä

Sijainti: Vantaa
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosesssta vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää asiakkaastamme täältä.