(Poistunut julkaisusta)

Jr. Software Developer ohjelmistokehitystyöhön Azure / C# / JavaScript teknologioilla
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Etsimme Jr. Software Developeria kehittämään C# / JavaScript -pohjaisia sovelluksia ketterään toimintaympäristöön Schneider Electric Fire & Security Oy:lle. Asiakasyritys tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoasi.
KUVAUS
Jr. Software Developerina tulet työskentelemään tiimissä, jonka vastuulla on paloilmoitinjärjestelmän laitteiden kanssa kommunikoivan IoT-sovelluksen kehittäminen Azure-, C#- ja JavaScript (React-Redux) -teknologioilla. Tiimi tuntee käyttämänsä teknologiat hyvin ja pystyy auttamaan niiden omaksumisessa. Tiimin sisällä sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan rooliisi. Olet itse avainasemassa vaikuttamassa työsi sisältöön oman osaamisesi ja mielenkiintosi kohteiden mukaan nyt ja tulevaisuudessa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* C# ohjelmistokehitys Azure-alustalla ja/tai JavaScript (React-Redux) ohjelmistokehitys selainympäristössä
* Sovellusten testaaminen ja testiautomaation kehittäminen
* Oman työn suunnittelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Kokemusta Javascript-pohjaisesta web-sovelluskehityksestä ja/tai C#-ohjelmoinnista
* Kiinnostusta työskennellä ketterillä menetelmillä
* Jatkuva halu kehittää omaa ammattitaitoa ja oppia uusia teknologioita
* Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta on positiivinen lisä, mutta ei välttämätön


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Espoo, Leppävaara
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Schneider Electric Fire and Security Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Schneider Electric Fire and Security Oy on Pohjoismaiden ja Baltian paloilmoitinjärjestelmien johtava valmistaja ja kehittäjä. Schneider Electric Fire & Security Oy on osa Schneider Electricia, joka on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaatioalan asiantuntija yli 100 maassa, työllistäen 150 000 työntekijää.