(Poistunut julkaisusta)

Jr. Sales representative pilvipalveluiden myyntiin Atealle!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Koetko myynnin ja tekniikan suuriksi kiinnostuksen kohteiksi? Pidätkö ihmisten kanssa toimimisesta ja asiakkaiden tarpeiden kartoittamisesta? Etsimme uusia kykyjä Atealle IT-pilvipalveluratkaisujen pariin kehittymään kokeneen myyntitiimin tukemana. Mikäli olet vastavalmistunut kaupallisen tai teknillisen alan osaaja, ja haluat päästä luomaan uraa IT-bisneksen saralla, lue lisää ja hae!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaisia pilvipalveluiden ratkaisumyyjää Atealle Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Atealla.
TYÖNKUVA
Työssäsi pääset tutustumaan Atean IT-palvelumyyntiin. Pääset kartoittamaan asiakkaiden tarpeita ja aktivoimaan heitä palveluiden ostamisessa. Tehtäväsi alkuvaiheessa kartoitat pääasiassa Microsoft-tuotteiden (Office 365 & Azure) hyötyjä asiakkaalle. Tehtäväsi koostuu pääasiassa uusasiakashankinnasta. Tutustut sisäisessä järjestelmässä asiakkaan ostohistoriaan, kontaktoit asiakkaita ja selvität heidän nykytilannettaan. Autat myös asiakkaita laitteiden elinkaarenhallinnassa aina palvelun hankinnasta ja ylläpidosta laitteiden kierrätykseen. Tukenasi toimii tiimi kokeneita myyjiä ja saat kattavan perehdytyksen työhön. Atealla pääset kehittymään myynnin ammattilaiseksi kiinnostavien ja monipuolisten tehtävien parissa!

Ohjelman aikana kouluttaudut sekä myynnin saloihin että Atean kumppaneiden monipuolisiin tuotteisiin. Heidän strategisia kumppaneitaan ovat Apple, Dell, Citrix, Cisco, Hewlett Packard, HP, Lenovo, Microsoft ja VMware.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (yliopisto tai AMK), esimerkiksi tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Ymmärrät kohtuullisesti tekniikkaa, mutta ennen kaikkea luotat kykyihisi keskustella asiakkaiden kanssa erilaisista ratkaisuista ja palveluista, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa. Et kaihda asiakasrajapinnassa työskentelyä ja sinulla on mahdollisesti aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä. Olet hyvillä ongelmaratkaisutaidoilla varustettu ulospäinsuuntautunut ja aktiivinen persoona ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Työ sisältää jonkin verran matkustamista, jonka vuoksi edellytämme sinulta ajokorttia.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (yliopisto/AMK)
* Jonkin verran kokemusta asiakastyöskentelystä
* Hyvät ongelmanratkaisutaidot ja aktiivinen ote työhön
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ajokortti


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen, mahdollisuus pieneen joustoon (4 pvä/vko) jos olet opintojen loppuvaiheessa

Kesto: 12 kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Vantaankoski, Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Atea on kokonaisvaltainen IT-infrastruktuurin toimittaja, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Sovitamme ketterästi tietotekniikan vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be.