(Poistunut julkaisusta)

Jr. Sähköprojektinhoitaja, kesätyö, Lahti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Oletko vähintään toisen vuoden sähköalan opiskelija ja kiinnostunut kesätöistä isossa kansainvälisessä yrityksessä? Tässä tehtävässä et tarvitse paljon aikaisempaa työkokemusta vaan motivoitunut ja oma-aloitteinen asenne ratkaisee! Työ pitää sisällään monipuolisia LVI-projektien työtehtäviä, kokeneen tiimin tukemana. Jos kiinnostuit, hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä pääset työskentelemään mukana erilaisten sähköprojektien parissa. Projektit sijoittuvat erilaisiin kohteisiin ja voivat olla esimerkiksi kiinteistöjä, toimitiloja, teollisuuskohteita tai logistiikkahalleja. Projektien määrästä riippuen saata työskennellä yhdessä tai useammassa projektissa mukana. Työskentelet saitella projektipäällikön apuna ja tuet esimerkiksi raportoinnissa ja materiaalitilauksissa.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden saada tärkeää oman alan työkokemusta ja kehittää osaamistasi kokeneen tiimin tukemana
* Kattavan perehdytyksen sekä kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sähköprojektien avustavat työnjohtotehtävät urakoinnin parissa.
* Projektipäällikön apuna toimiminen projekteissa
* Materiaalitilausten hoitaminen sekä erilaisten raporttien tuottaminen.
* Muutos- ja lisätöiden hallinnan tukeminen yhteistyössä projektin johtoryhmän sekä projektipäällikön kanssa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta, vähintään kaksi vuotta opintoja suoritettuna (esim. sähköalan tutkinto ammattikoulusta tai ammattikorkeakoulusta)
* Sujuva suomen kielitaito
* Ajokortti


Eduksi katsomme vastaavan työkokemuksen esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta.

Etsimämme henkilö on:


* Vastuuntuntoinen
* Hyvät kommunikaatiotaidot omaava
* Kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittymään


Muuta tietoa


* Aloitus: Kesäkuussa 2020, mahdollisuus keskustella töiden alkamisesta jo aiemmin, esimerkiksi osa-aikaisesti
* Kesto: Elokuun 2020 loppuun asti
* Sijainti: Lahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion Oyj tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Twitter: @CaverionSuomi