(Poistunut julkaisusta)

Jr. Sähköautomaatioinsinööri, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2020
Etsimme Maintpartnerille Jr. Sähköautomaatioinsinööriä työskentelemään voimalaitoksen sähköautomaatioon liittyvien kunnossapitotehtävien ja projektien parissa. Tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle insinöörille, joka haluaa kehittyä alansa osaajaksi monipuolisten tehtävien parissa kokeneen tiimin tukemana.
KUVAUS
Jr. Sähköautomaatioinsinöörinä tehtävänkuvasi keskittyy voimalaitoksen sähköautomaation kunnossapitotehtäviin. Työhösi kuuluu ennakkohuoltotehtävien suunnittelua ja toteuttamista, häiriötilanteiden ongelmanratkaisua sekä sidosryhmätyöskentelyä ja hankintatehtäviä. Lisäksi osallistut tarvittaessa laitosten sähköautomaatioiden uudistusprojekteihin. Työ tarjoaa sopivassa suhteessa sekä käytännönläheistä kenttätyötä että toimistotyötä. Vastuuntuntoisessa työssä annat sähköautomaation ammattiosaamisellasi tärkeän panoksen kokeneeseen tiimiin.

Tarjoamme


* Vastuullisen työnkuvan ja kattavan perehdytyksen
* Mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja oppia uutta kokeneen tiimin tukemana


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sähköautomaation kunnossapito- ja ongelmanratkaisutehtävät
* Mahdolliset sähköautomaatioiden uudistusprojektit
* Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Koulutustausta tehtävään soveltuvalta alalta (sähkö/automaatioinsinööri)
* Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sähkötöiden tekemisestä
* Osaamista Siemens-automaatiojärjestelmistä
* Sähkötyöturvallisuuskortti
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo, Kivenlahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Maintpartner Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maintpartner Oy on suomalainen teollisuuden kunnossapito- ja käyttöpalveluja toimittava yritys. Pitkäaikaisten käyttö- ja ylläpitosopimusten lisäksi tarjoamme teollisuudelle projekti-, suunnittelu- ja asennuspalveluita. Digitaaliset ratkaisumme edustavat luokan parasta kehitystä. Olemme nyt osa Caverion-konsernia.