(Poistunut julkaisusta)

Jr. RPA Developer, Neste
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019
Etsimme Jr. RPA Developeria Nesteelle Keilarantaan! Tässä tehtävässä et tarvitse aiempaa kokemusta ohjelmistorobotiikasta, into ja halu oppia riittävät! Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi IT:n tai kaupallisen alan parista, sillä saat tehtävääsi kattavan koulutuksen. Tehtävässä ratkaisukeskeisyys, eri liiketoiminta-alueiden toiminnot ja automatisaatio yhdistyvät erinomaisiin kehittymismahdollisuuksiin. Lue lisää ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Kattavan UiPath-koulutuksen sekä UiPath-lisenssin
* Mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän
* Joustavat työajat (myöhemmin myös etätyömahdollisuus)
* Tiiviin ja asiantuntevan tiimin sekä motivoivan työyhteisön
* Loistavat puitteet kehittyä ohjelmistorobotiikan osaajaksi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tehtäväsi alkuvaiheessa suoritat UiPath-koulutuksen sekä perehdyt ensimmäiseen automatisoitavaan kohteeseen ja prosessipoikkeamiin. Tämän jälkeen aloitat tehtäväsi ohjelmoinnin parissa! Osaamisesi karttuessa pääset mukaan muihin mielenkiintoisiin automatisaatioprojekteihin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutus (esim. kaupallinen/IT)
* Kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaan
* Hyvät tietotekniset taidot
* Talouden prosessien ymmärrystä
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Aiempi kokemus ketteristä työskentelytavoista (esim. Scrum) nähdään eduksi. Eduksi katsotaan myös VisualBasics, UiPath ja .NET -kokemus sekä ERP-järjestelmien tuntemus.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyö- ja kommunikointitaitoinen
* Ratkaisukeskeinen
* Itsenäinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuun alussa
* Kesto: 31.5.2020 asti, jatko mahdollinen
* Sijainti: Keilaranta, Espoo


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA


Ihmiset Nesteellä ovat avoimia ja kunnianhimoisia. Jokainen meistä haluaa kehittyä joka päivä, haastaa itseään ja olla avoin kasvulle. Yrityksen sisällä on myös erinomaisia mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä. -- On myös suhteellisen yleistä, että työntekijä työskentelee useissa erilaisissa tehtävissä Neste-uransa aikana. Ei ihme, että täällä moni luo niin pitkän ja menestyksekkään uran."

Anna Hyyrynen, Commercial Development Manager, Espoo