(Poistunut julkaisusta)

Jr Reverse Engineer, projekti, Fortum Oyj
Fortum Power and Heat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Oletko valmis hyppäämään projektiin? Käytätkö sujuvasti SolidWorksia? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Jr Reverse Engineer!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortum Oyj:lle, Jr Reverse Engineeria määräaikaiseen työsuhteeseen Naantaliin vuoden 2021 loppuun saakka. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille. Aloitus tehtävässä on keväällä 2021.

Tehtävässä Jr Reverse Engineer tulee tekemään käänteissuunnittelua. Tekijä toimii Naantalin toimipisteessä sekä matkustaa työmailla lähialueilla. Jr Reverse Engineer ottaa olemassa olevista osista mittoja ja tekee niistä 3D-piirrustukset SolidWorksilla. Arvostamme aktiivista ja työhön tarttuvaa asennetta tekemiseen.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Pääasialliset tehtävät
 • Käänteissuunnittelu
 • Mittojen ottaminen
 • 3D-piirtäminen
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa opintotaustaa, esim. konetekniikka
 • SolidWorksin sujuvaa hallintaa
 • Suomen ja englannin sujuvaa osaamista
 • Innokasta ja aktiivista otetta työskentelyyn
 • Matkustusvalmiutta lähialueilla
 • Ajokorttia ja mahdollisuutta auton käyttämiseen
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisella alalla
 • Arvokasta työkokemusta
 • Hyvän perehdytyksen
 • Mielenkiintoisen projektin
 • Kannustavan työyhteisön tuen
   
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.3., mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager (marjukka.laakso@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.

Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!