(Poistunut julkaisusta)

Jr. Rakennuttajakonsultti, Hilkos Consulting Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Etsimme nyt Jr. Rakennuttajakonsulttia asiakkaallemme Hilkos Consulting Oy:lle rakennuttamisen ja työmaavalvonnan pariin. Jos haluat kehittää asiantuntijuuttasi alati kasvavassa yrityksessä monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa sekä omaat soveltuvan rakennusalan koulutuksen, tämä työ voi olla juuri sinua varten! Haethan pikimmiten, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Pääasialliseen toimenkuvaasi kuuluu esimerkiksi erilaisia rakennuttamisen tehtäviä, työmaavalvontaa, valvonnan jälkeistä raportointia ja dokumentointia sekä työmaaohjaustehtäviä. Teet yhteistyötä niin urakoitsijoiden, asiakkaiden, asukkaiden kuin työtoveriesikin kanssa ja saat mahdollisuuden oppia sekä kehittyä tehtävässäsi alan huipputekijäksi. Tehtävä soveltuu loistavasti myös esim. vastavalmistuneelle rakennusinsinöörille tai esimerkiksi lopputyötään kirjoittavalle opiskelijalle.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja omaa kehitystä tukevat työtehtävät
* Kilpailukykyisen palkkauksen
* Mukavan ja rennon työilmapiirin
* Kattavan perehdytyksen asiantuntijoiden opastamana

TYÖNKUVA

* Erilaisia rakennuttamisen tehtäviä
* Työmaavalvonta
* Dokumentointi ja raportointi
* Työmaanohjaustehtäviä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva korkeakoulutustausta, esim. rakennusinsinööri AMK / DI tai esim. talotekniikan insinööri (joko valmistunut tai opinnot loppuvaiheessa)
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti (B)


Työntekijällä on mahdollisuus käyttää firman autoa siirtymisiin työajalla.

Etsimämme henkilö on:


* Positiivinen ja aktiivinen
* Paineensietokykyinen
* Palvelualtis
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: 37,5h/viikko
* Kesto: Yli 12 kk, vakituinen
* Sijainti: Särkiniementie 5 C16, 00210, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Hilkos Consulting Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hilkos Consulting Oy on rakennuttamisen, hankkeen johtamisen, rakennustyömaavalvonnan ja kiinteistökehittämisen vahva asiantuntijayritys, jolle laadukas asiakastyö on prioriteetti.