Jr. rakennesuunnittelija, TLT-Building Oy, Pori
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021
Etsimme asiakkaallemme TLT-Building Oy:lle rakennesuunnittelijaa Poriin. Tässä positiossa pääset työskentelemään monipuolisten suunnittelutehtävien parissa ja kasvamaan alan ammattilaiseksi. Jos sinulla on AutoCAD osaaminen hallussa ja olet innokas oppimaan uutta, lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Tässä Jr. rakennesuunnittelijan roolissa pääset osaksi kotimaista vakavaraista yritystä. TLT-Building Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja sähkönsiirtoverkkojen rakentamisessa ja ylläpidossa. Yritys on osa TLT-Group konsernia. Sinua odottaa osaava ja kannustava työyhteisö, jossa sinulla on mahtava mahdollisuus kehittyä ammattilaisena. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja modernit työvälineet.

Tarjoamme


* Kannustavan ja turvallisen työympäristön, joka tukee kehittymistäsi
* Mielenkiintoisia projekteja suunnittelun parissa
* Kattavan perehdytyksen
* Mahdollisuuden oppia kokeneemmilta kollegoilta ja kehittyä ammattilaisena


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Tarkat työtehtävät tulevat muotoutumaan valittavan henkilön vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden mukaan, mutta tehtävät sisältävät esimerkiksi:


* Voimajohto- ja sähköasemien rakenteiden suunnittelutehtävät AutoCADilla
* Erilaiset suunnitelmien päivitykset
* 3D-suunnittelun kehitys

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennusinsinööri, kone- tai yhdyskuntatekniikan insinööri)
* Hyvät AutoCAD taidot
* MS-Office ohjelmistot hallussa
* Hyvät kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi


Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi. Eduksi katsomme myös, mikäli sinulla löytyy osaamista 3D-suunnittelun tai lujuuslaskennan parista.

Työntekijänä olet:


* Kehittymishaluinen
* Sosiaalinen
* Suunnitelmallinen
* Tarkka


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Pori, joustava etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
TLT-Building on osa TLT Group konsernia. Yritys on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko- ja kaukolämpöprojektit. Monialainen osaaminen ja yhteistyöverkostomme kattavat verkkorakentamisen kaikki vaiheet suunnittelusta ylläpitoon. TLT-Groupissa työskentelee monia ammattitaitoisia tiimejä sähkönjakelu-, tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen sekä kaukolämpöverkkojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvissä hankkeissa. Yhteensä yrityksessä on töissä noin 250 eri alojen ammattilaista.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526970
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori