Jr. Projektipäällikkö, Stora Enso, etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021
Etsimme Jr. Projektipäällikköä metsänomistuksen hallintaan liittyvään projektiin asiakkaallemme Stora Ensolle. Tässä tehtävässä pääset kehittämään metsänhoitoprosessien automatisointia kansainvälisesti merkittävässä yrityksessä. Hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
KUVAUS
Tehtävässä pääset koordinoimaan metsänomistuksen hallintaan liittyvää projektia. Tähän tehtävään etsitään henkilöä kehittämään automaattista tiedonsiirtoa eri metsänhoitojärjestelmien välillä ja näin tukemaan projektia. Jr. Projektipäällikkönä toimit metsäasiantuntijoiden kanssa, mutta saat myös tukea muilta paikallisilta projektipäälliköiltä.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät
* Kansainvälisen yrityksen tarjoamat kehitysmahdollisuudet
* Mahdollisuuden työskennellä etänä tai Helsingin toimistolla


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Jr. Projektipäällikkönä olet vastuussa projektin edistämisestä. Tehtävänäsi on toimia metsäasiantuntijoiden, liiketoiminnan sekä IT:n rajapinnassa. Projektin tavoitteena on kehittää metsänhoidon automaatisointia suunnittelun sekä operoinnin osalta. Hyödynnät työssäsi nykyistä olemassa olevaa tietoa järjestelmistä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* IT-alan koulutus tai soveltuvaa työkokemusta
* Hieman aiempaa kokemusta IT-projekteista
* Teknistä ymmärrystä mm. integraatiosta ja kartastosta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä ideealisti myös ruotsin kielen taito
* Mahdollisuus matkustaa Ruotsin Faluniin muutamaksi päiväksi


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen
* Järjestelmällinen
* Tiimityöskentelijä


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 30.6.2022 asti, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Helsinki / etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Stora Enso puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Stora Enso on johtava maailmanlaajuinen uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puu- ja paperiteollisuusratkaisujen tuottaja. Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Työllistämme noin 26 000 henkilöä yli 35 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507354
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki