Jr. Projektipäällikkö Savonlinnaan, Elvera Oy (Kesätyö)
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022
Haluatko päästä näköalapaikalle sähkön infrarakentamisen pariin ja saada kokemusta projektien johtamisesta? Nyt olisi tarjolla upea mahdollisuus kokemuksen kartuttamiseen, sillä etsimme asiakkaallemme Elveralle sinua, sähköalan tuleva tai jo valmistunut insinööri! Työ on ensisijaisesti kesätyö, jossa on mahdollisuus aloittaa osa-aikaisena jo kevään aikana ja myös jatkaa tilanteen mukaan opintojen ohella. Lue alta lisää ja hae paikkaa nopeasti, kuitenkin viimeistään 31.1.2022. Etenemme tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa hakemusjärjestyksessä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet sähköverkon rakentamisen parissa työnjohdon oikeana kätenä. Pääset tutustumaan verkostomestarin moninaiseen ja vastuulliseen tehtävänkuvaan valvonnan ja työnjohdon sekä erilaisten toimistotyötehtävien parissa. Vastuuta voit saada omien kykyjesi puitteissa esimerkiksi esihenkilötyössä. Toivomme, että et karta fyysistäkään työntekoa, sillä työssä voi tulla tilanne, että voimiasi tarvitaan myös työmaalla.

Tarjoamme


* Mukavan ja rennon työyhteisön
* Mahdollisuuden kehittyä sähköalan ammattilaiseksi, verkostoitua ja päästä kiinni alan työtehtäviin
* Mahdollisuuden monipuoliseen työtehtävään, jossa vastuu kasvaa kokemuksen karttuessa
* Vakaan ja ketterän yrityksen tuen

TYÖNKUVA

* Toimistotehtävät, kuten työkuvien toimittamista alihankkijoille, työnumeroavauksia, laskutusta ja yhteydenpitoa sidosryhmiin
* Verkostomestarin apuna toimiminen ja tuuraaminen (esimerkiksi työnvalvonta ja työnjohto)
* Tarvittaessa auttaminen työmailla
* Esihenkilötyössä tuuraaminen ja lisävastuut mahdollisuuksien mukaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva sähköalan koulutustausta (esim. sähköinsinööri). Voit olla vielä opiskelemassa tai jo valmistunut
* B-ajokortti
* Sujuva suomen kielen taito


Työntekijänä olet
* Omatoiminen ja itseohjautuva
* Ongelmanratkaisukykyinen
* Vastuuntuntoinen

Muuta tietoa

Aloitus: Sovittaessa (ensisijaisesti työ on kokoaikainen kesätyö, mutta voit oman aikataulusi mukaan aloittaa jo keväällä osa-aikaisesti ja tarpeen mukaan myös jatkaa kesän jälkeen opintojen ohella)

Kesto: Kesätyö

Sijainti: Savonlinna

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elvera Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Voit lukea lisää Elverasta täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot