(Poistunut julkaisusta)

Jr. projektipäällikkö meriteollisuuden pariin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Kiinnostaako sinua tulevaisuudessa projektipäällikön tehtävät? Hahmotatko kokonaisuuksia hyvin ja nautit uuden oppimisesta? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Jr. Projektipäällikköä meriteollisuuden projektien pariin kansainväliseen työympäristöön. Voit olla esimerkiksi jo valmistunut tai opintojasi viimeistelevä tekijä, tärkeintä on, että sinulla pysyy homma hanskassa tiukkojenkin aikataulujen painaessa päälle ja et pelästy rutiinitehtäviä. Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Arvokasta kokemusta kansainvälisestä projektimaailmasta sekä mahdollisuuden kasvaa projektipäälliköksi
* Tilaisuuden päästä taitojesi kehittyessä työskentelemään myös asiakasrajapinnassa, matkustamaan sekä hallitsemaan omia projekteja
* Mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa sähkö- ja automaatioteollisuuden yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Projektipäälliköiden avustaminen ja tukeminen - raporttien teko, ERP:n päivittäminen, uusien komponenttien tilaaminen ja lähetysten seuranta, dokumenttien päivitys, projektipalavereihin osallistuminen, käyttöönotossa tulevien asioiden selvittelyä
* Taitojesi kehittyessä pääset ottamaan vastuuta myös omista projekteista

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK/DI, esim. tuotantotalous)
* Ymmärrystä tekniikasta sekä projektinhallinnasta (aikataulutus, talouspuolen asiat)
* Erinomaiset priorisointitaidot sekä järjestelmällinen ote työskentelyyn
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Motivaatiota kehittyä roolissa sekä oppia uutta
* Matkustusvalmius


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, mahdollista keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen
* Sijainti: Vuosaari, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100 maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.