(Poistunut julkaisusta)

Jr. Projektipäällikkö, Logex Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021
Etsimme nyt Jr. Projektipäällikköä mielenkiintoisiin ratkaisuasiantuntijan tehtäviin asiakasyrityksellemme Logex Oy:lle Espooseen! Mikäli vuorovaikutustaidot ja tekninen ymmärrys ovat vahvuuksiasi ja olet motivoinut kasvamaan projektipäällikön rooliin, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään. Etenemme nopealla aikataululla sopivan henkilön kohdalla!
KUVAUS
Jr. Projektipäällikkönä toimit kustannuslaskennan tietojärjestelmäratkaisujen ratkaisuasiantuntijana asiakasrajapinnassa sekä tuotekehitystiimin tukena. Työssäsi tulet aktiivisesti tunnistamaan asiakkaiden toiveita ja kykenet kommunikoimaan teknisistä ratkaisuista selkokielellä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta analyyttistä ajattelua ja rautaisia vuorovaikutustaitoja, sillä tässä tehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti asiakasrajapinnassa. Julkinen ja erityisesti terveydenhuollon sektori on sinulle mahdollisesti jo entuudestaan tuttua, mutta tärkeintä on oppimishaluinen asenne.

Tarjoamme


* Kansainvälisen, innostavan ja visioonsa sitoutuneen työympäristön
* Arvostetun ja alati kasvavan työnantajan sosiaali- ja terveydenhuollon ratkaisujen parissa
* Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät kehittymistäsi tukemaan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektipäällikön tehtävät/avustavat tehtävät mm. käyttöönottoprojekteissa
* Palvelupäällikön tehtävät/ avustavat tehtävät nimetyissä asiakkuuksissa
* Ratkaisuasiantuntijana toimiminen/ratkaisuasiantuntijan avustaminen projekteissa ja palveluissa sekä tuotekehityksen kanssa yhteistyössä (määrittelyt yms.)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai loppuvaiheessa olevat opinnot (Esimerkiksi kaupallinen)
* Aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi
* Ymmärrystä kustannuslaskennan perusteista
* Sosiaali- ja terveydenhoitoalan tuntemusta


Katsomme myös eduksi, mikäli sinulta löytyy jo hieman aiempaa kokemusta tietokantojen kanssa työskentelystä, raportointi- ja analytiikkatyökalujen hyödyntämisestä sekä datan muokkaamisesta ymmärrettävään muotoon.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen
* Ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen
* Omatoiminen ja joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo, Leppävaara


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Logexin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Logex on edelläkävijä sosiaali- ja terveydenhuollon analytiikassa. Logex tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon tuottamisesta ja järjestämisestä vastaaville avainhenkilöille aivan uusia mahdollisuuksia selkeyttää kriittistä päätöksentekoa.