(Poistunut julkaisusta)

Jr. Projektipäällikkö, Kuopio
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Asiakkaamme etsii nyt jr. projektipäällikköä Kuopion alueelle nopeatempoisten projektien pariin. Haussa on lvi-alan osaaja, joka on asiakaspalveluhenkinen, haluaa päästä mukaan hands-on tekemiseen ja on tottunut hallitsemaan monia tehtäviä samanaikaisesti. Saat tehtävässä huikean startin urallesi ja mahdollisuuden kasvaa roolissa yrityksen sisällä. Hae heti, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä keskityt taloteknisten projektien ilmanvaihtopuoleen huolehtien iv-mitoituksista, tarjouksien laskemisesta sekä projektien sujuvasta etenemisestä aikataulujen mukaisesti. Projektit ovat pääsääntöisesti asiakaskohteiden muutostöitä ja kohteet voivat olla esimerkiksi varastoja, halleja, toimistorakennuksia tai ravintoloita. Tehtävässä pääset kerryttämään myös esimieskokemusta vastaamalla pienestä asentajaporukasta. Tulet työskentelemään monien eri sidosryhmien kanssa, kuten asiakkaiden, rakennuttajien, sisäisten kumppaneiden sekä suunnittelijoiden kanssa.

Tarjoamme


* Loistavan mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa vastuuta nopeasti
* Mahdollisuuden seurata kansainvälisen yhtiön liiketoimintaa näköalapaikalta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektien hallinta, aikataulutus ja toteutus
* Tarjousten laskenta
* Esimiesvastuu projektitiimistä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva insinöörikoulutus (LVI)
* Jonkin verran kokemusta asennustehtävistä
* Hyvät MS Office taidot (erityisesti Excel)
* Ajokortti
* Sujuva suomen kielen osaaminen


Eduksi katsomme, mikäli pääset liikkumaan asiakaskohteisiin omalla autolla.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Rohkea
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Kuopio (liikkuva työ Kuopion talousalueella)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme työskentelee suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon parissa. Visiona heillä on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ensimmäinen valinta.